Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award του Billboard

17:46 - 11/12/2020

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) στην εκδήλωση του Billboard, Women in Music (Γυναίκες στη Μουσική) και ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της για…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κέρδισε το Icon Award του Billboard

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) στην εκδήλωση του Billboard, Women in Music (Γυναίκες στη Μουσική) και ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της για την υποστήριξή τους. «Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Από μικρή ηλικία ήταν η εμμονή μου. Μαζί με τον χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το ότι μπορώ να κάνω μουσική και συνεχίζω να κάνω μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες για μένα» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο διαδικτυακά από τον Maluma. «Η μαμά μου με έβαζε στο τραπέζι της κουζίνας και μου έδειχνε πώς να χορεύω, ή τραγουδούσαμε τα παλιά τραγούδια, ό,τι ήταν στην κορυφή των cha

Διαβάστε το στο spoilers

Τζένιφερ Λόπεζ: Πήρε το Icon Award του Billboard

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) στην εκδήλωση του Billboard, Women in Music (Γυναίκες στη Μουσική) και ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της για την υποστήριξή τους. «Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Από μικρή ηλικία ήταν η εμμονή μου. Μαζί με τον χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά