Υπόθεση κατασκοπείας σε Ρόδο ή όταν η ΕΥΠ «όργωνε» την Τουρκία

08:21 - 13/12/2020

Μια άκρως περίεργη υπόθεση, ερευνά Αστυνομία και ΕΥΠ, τους τελευταίους μήνες που οδήγησε στη σύλληψη δύο Ελλήνων Μουσουλμάνων από την Θράκη με τις βαριές κατηγορίες της κατασκοπείας για Ρόδο - Καστελόριζο αλλά δεν είναι η πρώτη που έχει διελευκάνει ή έχει φέρει εις πέρας η ΕΥΠ ή παλιά ΚΥΠ. Η ιστορία με τους τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν πριν από έντεκα χρόνια για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας ήταν απλά άλλο ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της ΕΥΠ και της ΜΙΤ. Τότε μετά από παρακολούθηση της MIT(σ.σ. πρόκειται για την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών) σε συνεργασία με την Ασφάλεια και το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που εδρεύει στη Σμύρνη, οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και προφυλακίσθηκαν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση κατασκοπείας: «Το έκανα για την πατρίδα μου»

«Δεν το έκανα για τα χρήματα, το έκανα για την πατρίδα μου» δήλωσε, εννοώντας την Τουρκία, ο 56χρονος μάγειρας πλοίου που συνελήφθη με την κατηγορία της κατασκοπείας ελληνικών πολεμικών πλοίων στο Καστελόριζο. Το άρθρο Υπόθεση κατασκοπείας: «Το έκανα για την πατρίδα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.

Διαβάστε το στο inkomotini.news
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις