Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο ατύχημα

12:06 - 13/12/2020

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με λεωφορείο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με λεωφορείο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του...

Διαβάστε το στο Zougla

Δικαιώθηκε για το τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Ευχάριστα είναι τα νέα που είδα το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Οι ευχάριστες ειδήσεις αφορούν τόσο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με λεωφορείο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017.  Συγκεκριμένα, τρία χρόνια μετά το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά δημιουργώντας του προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα, το δικαστήριο αποφάσισε και την καταβολή ποσού αποζημίωσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2017 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός παρουσιαστής οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας στο σπίτι του.  Το λεωφορείο φέρεται πως διέσχισε σχεδόν κά

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η δικαίωση μετά το τροχαίο και τα νεότερα για την υγεία του (video)

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που πριν από τρία χρόνια είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τις μέρες των Χριστουγέννων με λεωφορείο το οποίο και του δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός του φίλος δεν έκρυψε την χαρά του για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε για το τροχαίο - Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το σοβαρό τροχαίο που είχε πάθει με την μηχανή του.Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε πρωτόδικα σχετικά με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και ένα λεωφορείο, τον Δεκέμβριο του 2017. Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών. Έτσι, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όρισε χρηματική αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω των διατάξεων για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης φιλοξενήθηκε την Κυριακή (13/12) στην εκπομπή «Κ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο που είχε πριν από τρία χρόνια

Η απόφαση που πήρε το δικαστήριο

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»