#Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του – Τα νεότερα για την υγεία του

real.gr
Έχουν περάσει έξι χρόνια από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του.
21:09 06/02/2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πορεία της υγείας του και οι δικαστικές εξελίξεις για το τροχαίο ατύχημα που είχε

govastileto.gr
Φέτος έχουν συμπληρωθεί έξι χρόνια από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την μηχανή του. Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μίλησε για την πορεία της υγείας του και τις δικαστικές εξελίξεις. Αρχικά, ο κ. Αγαμέμνων Τάτσης ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη […]
15:00 06/02/2024

Περπατάει ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η εμφάνιση στην κάμερα μετά από χρόνια

eleftherostypos.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαίνεται πως κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπήρχαν στην υγεία του μετά το σοκαριστικό ατύχημα και να σταθεί ξανά στα πόδια του Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και αρκετά χρόνια δίνει την δική του μάχη με την υγεία του, για να ξεπεράσει τα προβλήματα, που υπέστη μετά από τροχαίο που […] Το άρθρο Περπατάει ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η εμφάνιση στην κάμερα μετά από χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 13/11/2023

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα – Περπατάει, οδηγεί αυτοκίνητο και πηγαίνει τον γιο του σχολείο

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017 κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Να θυμίσουμε ο γνωστός παρουσιαστής επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο […]
08:00 13/11/2023

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η Εβελίνα Βαρσάμη για την κατάσταση της υγείας του – «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας»

tlife.gr
Για τον αγώνα αποκατάστασης που δίνει ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μίλησε η Εβελίνα Βαρσάμη στη To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η Εβελίνα Βαρσάμη για την κατάσταση της υγείας του – «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 26/09/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη εκείνο το βράδυ»

youfly.com
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο παρουσιαστής για το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. The post Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη εκείνο το βράδυ» appeared first on Youfly.
12:58 22/09/2023

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα – Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου

tlife.gr
Στο Εφετείο οδηγείται αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του παρουσιαστή που ξημερώματα To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα – Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 21/09/2023

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - «Έχει σημεία βελτίωσης»

NewsBomb
Tο δικό του «Γολγοθά» συνεχίζει να ανεβαίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής τα Χριστούγεννα του 2017 είχε τροχαίο με…Περισσότερα...
20:28 21/09/2022

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες αισιόδοξες εξελίξεις γύρω από την υγεία του

zappit.gr
Τις εξελίξεις γύρω από το σοκαριστικό ατύχημα, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν πέντε χρόνια, καθώς και την σημερινή […] The post Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες αισιόδοξες εξελίξεις γύρω από την υγεία του appeared first on Zappit.
15:48 21/09/2022

Ο Νέος Δίσκος με ύμνους Θεοφάνη Βατοπαιδινού από το Ίδρυμα Μουσικής Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ekklisiaonline.gr
Το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κυκλοφόρησε τον νέο ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Οκτωηχία, Αργά Απολυτίκια», το οποίο περιλαμβάνει αργά απολυτίκια, που έχουν μελοποιηθεί από τον ιερομόναχο Θεοφάνη Βατοπαιδινό. Ψάλλει ο Βυζαντινός χορός του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Διευθύνει ο Πρωτοψάλτης και Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Το άρθρο Ο Νέος Δίσκος με ύμνους Θεοφάνη Βατοπαιδινού από το Ίδρυμα Μουσικής Αρχιεπισκοπής Αθηνών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:04 09/06/2022

Συγκινούν οι ευχές της Εβελίνας Βαρσάμη για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Σ’αγαπάμε γιατί μάχεσαι για τη ζωή σου»

irafina.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σήμερα τη γιορτή του και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο, του ευχήθηκαν και στα social media με ένα βίντεο που περιέχει φωτογραφίες του. Μάλιστα η σύζυγος του παρουσιαστή έγραψε και ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα του βίντεο. «Χρόνια πολλά στον ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Χρόνια πολλά […]
00:12 22/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Χρόνια πολλά στον μαχητή της ζωής» – Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του

thecaller.gr
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που σήμερα έχει τη γιορτή του, δίνει κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια από τη μέρα του τροχαίου το Δεκέμβρη του 2017, μάχη για τη ζωή του και για την βελτίωση της καθημερινότητάς του, κάνοντας πολλές χειρουργικές επεμβάσεις αλλά και ατελείωτες φυσιοθεραπείες. Σήμερα, ανήμερα της εορτής του αγαπημένου της, […]
18:52 21/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές ευχές της συζύγου του Εβελίνας – ” Σ’ αγαπάμε γιατί μάχεσαι για τη ζωή σου”

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που σήμερα έχει τη γιορτή του, δίνει κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές ευχές της συζύγου του Εβελίνας – ” Σ’ αγαπάμε γιατί μάχεσαι για τη ζωή σου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:24 21/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το σοβαρό τροχαίο και το θαύμα του Τιμίου Σταυρού

ekklisiaonline.gr
Το θαύμα του Τιμίου Σταυρού στο σοβαρό τροχαίο του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Το άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το σοβαρό τροχαίο και το θαύμα του Τιμίου Σταυρού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:06 17/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του-Ο απολογισμός του τροχαίου & οι δύσκολες ώρες

queen.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει περάσει πολύ δύσκολα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το 2017…
14:40 17/05/2021

Κ.Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του (φωτο)

pronews.gr
Την σκληρή μάχη ζωής συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Βράχος δίπλα του σε αυτό τον Γολγοθά που περνά από την ημέρα του σοβαρού τροχαίου του είναι η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη. Μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017, ο Κωνσταντίνος δε σταματά να δίνει σκληρές μάχες και ευτυχώς μέχρι τώρα βγαίνει συνέχεια νικητής. Σε ακόμη μία χειρουργική επέμβαση, ιδιαίτερα σημαντική για την καλή πορεία της ανάρρωσής του υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος είδε τη ζωή τη δική του αλλά και της οικογένειάς του να αλλάζουν ριζικά μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2019, συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο
15:16 15/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η εικόνα μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στα μάτια

eleftherostypos.gr
Χειρουργική επέμβαση στα μάτια του προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση με σκοπό να ανακοινώσει πως όλα πήγαν καλά. Ο παρουσιαστής εδώ και 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα... The post Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η εικόνα μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στα μάτια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
12:38 15/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

tlife.gr
Σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση αυτή τη φορά στα μάτια προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:34 15/05/2021

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο το Σάββατο – Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Εβελίνας

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει με θάρρος και πάθος να δίνει τη μάχη του και να βελτιώνει To άρθρο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο το Σάββατο – Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Εβελίνας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:10 13/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load