Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους (pics)

08:45 - 14/12/2020

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική τους ζωή

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor

Επιβεβαιώνοντας όλες τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πριν από λίγο πως το Survivor αποτελεί παρελθόν για τον ίδιο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάκης Τανιμανίδης: Οριστικά εκτός Survivor ο παρουσιαστής

ΕΛΛAΔΑ  To Survivor αποτελεί παρελθόν, πια, για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ότι δε θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο αυτήν τη φορά. Ο λόγος, όπως επισημαίνει, είναι βέβαια ευχάριστος, καθώς επέλεξε να μείνει κοντά στη σύζυγό του η οποία σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα δυπ παιδιά τους. "Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διαβάστε το στο queen.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του νέου Survivor

| 14 Δεκεμβρίου 2020 11:41 To ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram To γεγονός ότι δεν θα είναι ο παρουσιαστής του νέου Survivor ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρει στην ανάρτησή του: «Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων). ⁣⁣Οι μήν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες