Γουάντα Νάρα: Η κυρία Ικάρντι «ξαναχτυπά» με ολόγυμνη φωτό στο Instagram

11:45 - 14/12/2020

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, προκάλεσε σάλο για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γουάντα Νάρα: Η κυρία Ικάρντι «ξαναχτυπά» με ολόγυμνη φωτό στο Instagram

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, προκάλεσε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γουάντα Νάρα: H γυναίκα του Μάουρο Ικάρντ «ξαναχτυπά» - Πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram (φωτό)

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, αναστατώνει τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ξανθιά σεξοβόμβα σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Ιnstagram ποζάρει ως άλλη... «Αμαζόνα» ολόγυμνη πάνω σε ένα άλογο, καλύπτοντας ελάχιστα τα επίμαχα σημεία μόνο με ένα καπέλο. «Δεν υπάρχει αίσθημα ελευθερίας ίσο με αυτό που νιώθω όταν είμαι στο άλογό μου. Από τις πιο δύσκολες φωτογραφίες που έπρεπε να τραβήξω, δεν έμεινε ποτέ ακίνητος, αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ», έγραψε η Γουάντα Νάρα. View this post on Instagram A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) View this post on Instagram A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) View this post on

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες