#Μάουρο Ικάρντι

Γουάντα Νάρα: Στο γήπεδο με αθλητική φόρμα adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα, γνωστή influencer και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η Νάρα βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του συζύγου της, Γαλατάσαράι, φορώντας φόρμες adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin. Η επιλογή της Νάρα να συνδυάσει αθλητικά […] The post Γουάντα Νάρα: Στο γήπεδο με αθλητική φόρμα adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin appeared first on Koolnews.gr.
22:58 21/04/2024

Πίεση για Μπακαμπού, «κλείνει» η μεταγραφή; (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Πίεση για Μπακαμπού, «κλείνει» η μεταγραφή; (ΦΩΤΟ) 29/01/2024 Την περίπτωση του Σεντρίκ Μπακαμπού εξετάζει η Μπέτις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι «βερδιμπλάνκος» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Κονγκολέζου στράικερ. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού δεν… δικαιώθηκε από τις καλοκαιρινές του επιλογές, αφού αποχώρησε αρχικά από την Aλ Νασρ Ντουμπάι μέσα σε ένα μήνα και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Γαλατασαράι. Παρ’ όλα αυτά, στον τουρκικό σύλλογο ο 32χρονος φορ δεν έχει βρει την απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής, όντας στη… σκιά του Μάουρο Ικάρντι. Κάπως έτσι, ο Μπακαμπού ψάχνεται για να βρει τον επόμενο σταθμό της καρ
16:46 29/01/2024

Μαρία Δαρσινού: Ίδια η Γουάντα Νάρα – Η απίστευτη ομοιότητα της γυναίκας του Κώστα Σλούκα με αυτή του Μάουρο Ικάρντι

koolnews.gr
Αριστερά η Wanda Nara δεξιά η Μαρία Δαρσινού. Στην εποχή των social media, οι ομοιότητες ανάμεσα σε δημοσιεύσεις και πρόσωπα γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού. Ένα παράδειγμα είναι η Μαρία Δαρσινού, σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα, και η Γουάντα Νάρα, σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, οι οποίες μοιράζονται μια εκπληκτική εξωτερική ομοιότητα που […] The post Μαρία Δαρσινού: Ίδια η Γουάντα Νάρα – Η απίστευτη ομοιότητα της γυναίκας του Κώστα Σλούκα με αυτή του Μάουρο Ικάρντι appeared first on Koolnews.gr.
12:58 12/01/2024

Γαλατάσαραϊ: H Φενέρ και ο Τζέκο την κατηγορούν για προπαγάνδα για το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι (vid)

aek1924.gr
Η Φενέρμπαχτσε και ο Έντιν Τζέκο μέσω Social Media κατηγόρησαν την Γαλατάσαραϊ για προπαγάνδα, καθώς ισχυρίζονται πως το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι προήλθε από σύγκρουση με το δοκάρι. Η Γαλατάσαραϊ «φωνάζει» για πέναλτι του Αλεξάντερ Τζικού της Φενέρμπαχτσε για χτύπημα στο πρόσωπο του Μάουρο Ικάρντι εντός περιοχής και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία του Αργεντινού σέντερ φορ […] The post Γαλατάσαραϊ: H Φενέρ και ο Τζέκο την κατηγορούν για προπαγάνδα για το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι (vid) appeared first on AEK1924.gr.
18:37 25/12/2023

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ: Ο Μάουρο Ικάρντι δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο και αποχώρησε με μπλαβισμένο μάτι

Newsit
Ο Μάουρο Ικάρντι δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο μεγάλο ντέρμπι του τούρκικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ, με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να αποχωρεί από τον αγώνα με μπλαβισμένο μάτι. Το ντέρμπι Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ είναι πάντα ένας επεισοδιακός αγώνας στην Τουρκία, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και το έντονο κλίμα να μην απουσιάζουν ποτέ. ... Περισσότερα To άρθρο Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ: Ο Μάουρο Ικάρντι δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο και αποχώρησε με μπλαβισμένο μάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 25/12/2023

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο η Γουάντα Νάρα: Η Ρεάλ γλυκοκοιτάζει τον σύζυγο και πελάτη της, Μάουρο Ικάρντι

ProtoThema.gr
Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βινίσιους στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης 
17:00 24/11/2023

Γουάντα Νάρα: Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι – Κάνει αναφορές στον Μάουρο Ικάρντι

neolaia.gr
Η Γουάντα Νάρα η οποία συχνά αρέσκεται στο να προκαλεί την κοινή γνώμη, επέλεξε να κυκλοφορήσει το «Bad Bitch».
16:46 09/11/2023

Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου: Φίλαθλος της Γαλατά πανηγύρισε το γκολ του Ικάρντι μέσω... βιντεοκλήσης! (vid)

Gazzetta
Μέσω... βιντεοκλήσης πανηγύρισε μια φίλαθλος της Γαλατασαράι την ισοφάριση του Μάουρο Ικάρντι απέναντι στην Μπάγερν.
21:00 24/10/2023

Τάσεις φυγής του Μπακαμπού από την Γαλατάσαραϊ

filathlos.gr
Τάσεις φυγής του Μπακαμπού από την Γαλατάσαραϊ 16/10/2023 Κάθε άλλο παρά χαρούμενος από το χρόνο συμμετοχής του στη Γαλατάσαραϊ είναι ο Σέντρικ Μπακαμπού, με αποτέλεσμα μάλιστα να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο! Αυτό υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» που κάνει εκτενή αναφορά σήμερα στην περίπτωση του 32χρονου πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού… «Έφτασε στην Τουρκία το καλοκαίρι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, αλλά η παρουσία του Μάουρο Ικάρντι τον υποβίβασε σε δεύτερο ρόλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού, πρώην επιθετικός της Βι
18:46 16/10/2023

Η Γουάντα Νάρα έχει… φροντίσει για το μέλλον του Ικάρντι

eleftherostypos.gr
Ο Μάουρο Ικάρντι «αναγεννήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Γαλατασαράϊ, καθώς είναι ο ηγέτης της τουρκικής ομάδας, που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με επτά νίκες και μία ισοπαλία, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Ο 30χρονος Αργεντινός άσος, έχει σημειώσει 12 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά γνωρίζει καλά ότι η καριέρα του… οδεύει προς […] Το άρθρο Η Γουάντα Νάρα έχει… φροντίσει για το μέλλον του Ικάρντι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 15/10/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για Ικάρντι

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για Ικάρντι 29/07/2023 Το βράδυ της Παρασκευής (28/7) ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη και στο αεροδρόμιο "Atatürk" εκατοντάδες οπαδοί της Γαλατασαράι τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν. Μάλιστα, υπήρχαν και μηνύματα στήριξης προς τη σύζυγό του, Γουάντα Νάρα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία της. Μετά την περσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Παρί, ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στη Γαλατά, με τη διοίκηση να τον επιβραβεύει, διότι ο Ικάρντι είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας 23 γκολ και 8 ασίστ σε 25 παιχνίδια
10:46 29/07/2023

Γουάντα Νάρα: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την πρώην του Μάουρο Ικάρντι (video)

onsports.gr
Γουάντα Νάρα: Στην αποκάλυψη πως πρώην σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι…
13:17 15/07/2023

Απίστευτο! Ο Μπακαμπού μένει ελεύθερος από την Αλ Νασρ και πάει...

filathlos.gr
Απίστευτο! Ο Μπακαμπού μένει ελεύθερος από την Αλ Νασρ και πάει... 11/07/2023 Μόλις δέκα μέρες αφού υπέγραψε στην Αλ Νασρ Ντουμπάι, ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.  Σύμφωνα με δημοσιογράφο από την Τουρκία, ο τεχνικός της Γαλατασαράι πήρε τηλέφωνο τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και συμφώνησε με τον Κονγκολέζο να πάει στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ ο Μπακαμπού θα είναι ο αναπληρωματικός του Μάουρο Ικάρντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, καθώς υπέγραψε 2 χρόνια στην «τσιμ μπομ».
23:46 11/07/2023

Ανακοινώνει τον Ικάρντι η Γαλατά

aek1924.gr
Κάτοικος Τούρκιας θα παραμείνει ο Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία Ο Αργεντινός επιθετικός, Μάουρο Ικάρντι ήταν δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατασαράι την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Γαλατασαράι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ικάρντι για το συμβόλαιό του, με την γαλλική L’ Equipe να […] The post Ανακοινώνει τον Ικάρντι η Γαλατά appeared first on AEK1924.gr.
19:37 09/07/2023

Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια

aek1924.gr
Η εξαιρετική περυσινή παρουσία του Μάουρο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ έχει φέρει μία ασύλληπτη πρόταση στα πόδια του, με την Αλ Σαμπάμπ να του προσφέρει το μυθικό ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να αγωνιστεί σε αυτήν τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μάουρο Ικάρντι αλλά και η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, στέλνουν διαρκώς μηνύματα τις τελευταίες […] The post Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια appeared first on AEK1924.gr.
20:37 03/07/2023

Γουάντα Νάρα: Με πράσινα νύχια και ασορτί μαγιό, σελφάρει βίντεο και σου δείχνει τη μπουστοχαράδρα

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα, το εντυπωσιακό μοντέλο του Instagram και τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και γυναίκα του διάσημου ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, πρόσφατα κατέκτησε τα social media με ένα εκθαμβωτικό βίντεο. Νωρίς το πρωί, η Γουάντα δημοσίευσε ένα βίντεο όπου πόζαρε φορώντας ένα έντονο πράσινο νέον μαγιό, με τα νύχια της βαμμένα με το ίδιο τολμηρό χρώμα. Η […] The post Γουάντα Νάρα: Με πράσινα νύχια και ασορτί μαγιό, σελφάρει βίντεο και σου δείχνει τη μπουστοχαράδρα appeared first on Koolnews.gr.
17:58 26/06/2023

Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!

Newsauto.gr
Μπορεί οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Μάουρο Ικάνρτι να κάνουν limit down, ωστόσο η απόκτηση μιας συλλεκτικής Rolls-Royce Boat Tail, αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, του ανεβάζουν τη διάθεση. Όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Μάουρο Ικάρντι έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά, βέβαια, ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός το… απογείωσε, αφού […] The post Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι! appeared first on NewsAuto.gr.
20:00 03/06/2023

Κοντά στον Ικάρντι η Φούλαμ

filathlos.gr
Κοντά στον Ικάρντι η Φούλαμ 01/05/2023 Τη φανέλα της Φούλαμ θα φοράει ο Μάουρο Ικάρντι από τη νέα σεζόν. Η ισπανική, Marca, αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα είναι στην τελική ευθεία των συζητήσεων για την απόκτηση του παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η μεταγραφή θα ανέλθει στα περίπου 12 εκατ. ευρώ συν άλλα τρία εκατομμύρια από άλλες ρήτρες. Σε εξέλιξη φέρονται να είναι και οι συζητήσεις για τις αποδοχές. Θυμίζουμε ότι ο Ικάρντι αγωνίζεται δανεικός στην Γαλατάσαραϊ με 14 γκολ και 7 ασίστ σε 19 αγώνες.
16:38 01/05/2023

Ικάρντι: Δεν βιάζεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Παρί Σεν Ζερμέν

fosonline.gr
Ο Μάουρο Ικάρντι αρχίζει να σκέφτεται τι του επιφυλάσσει το μέλλον μετά την λήξη του δανεισμού του στην Γαλατασαράι και τόσο η Μίλαν όσο και η Ρόμα έχουν αναφερθεί ξανά ως πιθανοί προορισμοί.
20:16 28/03/2023

Ξεσάλωσε η κερατωμένη – Μέσα στο ασανσέρ χωρίς εσώρουχο

empisteutiko.gr
Η πρώην σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι προκάλεσε… σοκ στο instagram της, αφού πόζαρε φάτσα φόρα χωρίς σουτιέν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ The post Ξεσάλωσε η κερατωμένη – Μέσα στο ασανσέρ χωρίς εσώρουχο appeared first on Empisteutiko.gr.
20:02 05/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load