Υπόθεση βιτριόλι – Η οργισμένη δήλωση της Ιωάννας: “Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει! Όταν δεν το κατάφερε…”
16:30 - 14/12/2020
Με μια οργισμένη δήλωση, η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη, απαντά
To άρθρο Υπόθεση βιτριόλι – Η οργισμένη δήλωση της Ιωάννας: “Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει! Όταν δεν το κατάφερε…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι - Η κραυγή της Ιωάννας: Μου κατέστρεψε τη ζωή, ήθελε να με σκοτώσει και ούτε μια συγγνώμη
Η 35χρονη Ιωάννα έχει υποβληθεί σε μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς να έχει τελειώσει ο Γολγοθάς της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕπίθεση με βιτριόλι - Η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της: «Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει»
Μετά από μήνες σιωπής η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έπεσε θύμα φρικαλέας επίθεσης με καυστικό υγρό-βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020 σπάει τη σιωπή της και με δήλωσή της ξεκαθαρίζει, ότι σκοπός…
Διαβάστε το στο Cnn.grΕπίθεση με το βιτριόλι – Συγκλονίζει η Ιωάννα: Προσπάθησε να με σκοτώσει, δεν είναι Άρλεκιν
Η Ιωάννα που ήταν το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, ξέσπασε με δήλωσή της μετά τα όσα έχουν ακουστεί τελευταία για την υπόθεση τονίζοντας πως η κατηγορούμενη συνεχίζει να διαψεύδει τα εις βάρος της στοιχεία. Η 34χρονη ξεκαθαρίζει πως η υπόθεση δεν πρόκειται για «Άρλεκιν», καθώς η ζωή της καταστράφηκε. Η δήλωση της έχει ως εξής: «Δυστυχώς, καλούμαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, παρόλο που η ψυχολογική και ιατρική μου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη αν απογοητεύω αυτή τη στιγμή τους γιατρούς που με παρακολουθούν, καθώς μου επισημαίνουν πάντα πόσο σημαντικό είναι να μην επιβαρύνω με αρνητικά συναισθήματα την υγεία και τα τραύματά μου, με τα οποία καθημερινά παλεύω. Δέχομαι
Διαβάστε το στο spoilersΕπίθεση με βιτριόλι: Λύνει τη σιωπή της η Ιωάννα: «Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει - Ρωτούσε πώς να έρθει στο νοσοκομείο» (βίντεο)
Επτά μήνες μετά την επίθεση σε βάρος της με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σπάει, για πρώτη φορά τη σιωπή της.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr