Υφ.Οικονομικών - Γ.Ζαββός: «Τους επόμενους 18 μήνες θα έχουμε μειώσει τα "κόκκινα" δάνεια σε μονοψήφιο ποσοστό»
19:52 - 14/12/2020
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζαββός, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2021, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι μέσα στους επόμενους 18 μήνες θα έχουν μειωθεί τα κόκκινα δάνεια σε μονοψήφιο ποσοστό.
«Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα έχουμε έτσι μειώσει τα κόκκινα δάνεια σε μονοψήφιο ποσοστό και θα βρισκόμαστε πολύ κοντά στο μέσο ευρωπαϊκό όρο», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών και τόνισε πως μετά τον «Ηρακλή» έρχεται ο «Ηρακλής ΙΙ».
Σύμφωνα με τον κ. Ζαββό η κυβέρνηση της ΝΔ κατόρθωσε να ολοκληρώσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις και να δρομολογήσει νέες. Χαρακτήρισε τον «Ηρακλή» κορυφαία μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων που στέφθηκε με επιτυχία.
«Πέτυχε τη σ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr