#Ηρακλής

Ηρακλής: Ο Τασουλής πρώτη επίσημη προσθήκη στη Μονεμβασιώτη-εποχή

Gazzetta
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρίστου Τασουλή που έγινε η πρώτη ανακοινωμένη μεταγραφή του Γηραιού μετά την αγορά του από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.
15:46 26/07/2024

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έκλεισε την «πόρτα» στον Ηρακλή: «Τιμητική η πρόσκληση, αλλά δεν επιθυμώ να ασχοληθώ»

Newsit
Αφού ευχήθηκε στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη “καλή επιτυχία”, για την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ Ηρακλής, ο θρύλος της ομάδας -και του ελληνικού ποδοσφαίρου- Βασίλης Χατζηπαναγής, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που έλαβε από το νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας. Τη θέση του, με αφορμή την πρόσκληση που του απηύθυνε ο νέος ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, για ... Περισσότερα To άρθρο Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έκλεισε την «πόρτα» στον Ηρακλή: «Τιμητική η πρόσκληση, αλλά δεν επιθυμώ να ασχοληθώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:54 26/07/2024

ΓΣ Ηρακλής: «Ευλογημένοι για το γεγονός ότι η ΠΑΕ διαθέτει πλέον έναν ιδιοκτήτη με εκτόπισμα αντίστοιχο του συλλόγου μας»

Gazzetta
Μετά την επισημοποίηση της αλλαγής της σελίδας του συλλόγου, ο ΓΣ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ πλέον διαθέτει έναν ιδιοκτήτη με εκτόπισμα αντίστοιχο του συλλόγου.
12:10 24/07/2024

Άρης: Αίτημα του Ηρακλή για τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης»

Gazzetta
Καθώς το Καυτανζόγλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, ο Ηρακλής ζήτησε από τον Άρη τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης» στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague 2.
11:19 24/07/2024

Ηρακλής: Νέος ιδιοκτήτης ο Μονεμβασιώτης - Ζήτησε από τον Χατζηπαναγή να γίνει αθλητικός διευθυντής

Παραπολιτικά
Νέα σελίδα στην ιστορία του γυρίζει ο Ηρακλής, που πλέον έχει ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος ζήτησε από τον Βασίλη Χατζηπαναγή να αναλάβει το πόσο του αθλητικού διευθυντή
22:55 23/07/2024

Ατόπημα Μονεμβασιώτη: «Κορυφαίος Ελληνας μπασκετμπολίστας ο Διαμαντίδης, όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική»

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα κατά την επίσημη παρουσίαση της αγοράς της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς όταν ρώτησε ποιος είναι ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών είπε… «Έλληνας έτσι, όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική».
21:37 23/07/2024

Ηρακλής: Και επίσημα εποχή Μονεμβασιώτη

Gazzetta
Ο ΓΣ Ηρακλής με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Στράτο Ευγενίου για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ.
17:37 23/07/2024

Εποχή Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή

Newsit
Ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή. Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλάζει χέρια, με την ΠΑΕ να περνάει στα χέρια του επιχειρηματία, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Μετά από ένα σίριαλ που είχε αρκετά επεισόδια, ο Στράτος Ευγενίου υπέγραψε το συμφωνητικό παραχώρησης των μετόχων της ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και ο κυανόλευκος σύλλογος αλλάζει οριστικά σελίδα. Την είδηση ... Περισσότερα To άρθρο Εποχή Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:37 23/07/2024

Ηρακλής: Στον «αέρα» η συμφωνία Μονεμβασιώτη – Ευγενίου

Newsit
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Στράτο Ευγενίου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο Γ.Σ. Ηρακλής έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας σε νέα γενική συνέλευση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία ανάμεσα σε Ευγενίου και Μονεμβασιώτη και χαρακτηρίζοντας κρίσιμες τις επόμενες ώρες. Πιο ... Περισσότερα To άρθρο Ηρακλής: Στον «αέρα» η συμφωνία Μονεμβασιώτη – Ευγενίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:28 22/07/2024

ΓΣ Ηρακλής: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, έκτακτη συνέλευση για το θέμα της ΠΑΕ»

Gazzetta
Ο ΓΣ Ηρακλής έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας σε έκτακτη συνέλευση για το θέμα της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
20:37 22/07/2024

Ντέμη Γεωργίου: Το «αντίο» των συμπαικτών της από το Masterchef – Η συγκινητική φράση της Κατερίνας Λένη

Newsbeast.gr
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, η οποία πέθανε από βακτηριακή λοίμωξη. Με αναρτήσεις τους στα social media οι συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής είπαν το δικό τους «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου. Σταύρος Βαρθαλίτης, Δημήτρης Μπέλλος, Ηρακλής Αποστολίδης, Ηλίας Κιαζόλι, Κωνσταντίνος Νταλιάνης και Σταύρος Γεωργίου, αποχαιρέτησαν την πρώην συμπαίκτριά τους ανεβάζοντας στα stories τους στο Instagram μία φωτογραφία της σεφ γράφοντας: «Καλό Ταξίδι». Και ο Γιώργος Πορφύρης, πρώην φιναλίστ του Masterchef μοιράστηκε μία φωτογραφία με την Ντέμη Γεωργίου στο Instagram. «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς! Εκεί ψηλά έχω μια παρέα φ
20:21 22/07/2024

Τρίτη σερί νίκη και… τελικός ενόψει για Ηρακλή!

thessports.gr
Ακόμα μία νίκη, την τρίτη συνεχόμενη πέτυχε ο Ηρακλής επί της Μεγαρίδας με 95-93 στην παράταση και πάει για την απόλυτη ανατροπή και την πρόκριση στο Final Four. Οι «κυανόλευκοι»  ξεκίνησαν τη σειρά με μειονέκτημα έδρας και πίσω στις νίκες με 2-0, όμως κέρδισαν ξανά στα Μέγαρα και πλέον πήραν το προβάδισμα με 3-2 στη […]
20:53 24/04/2024

Elite League: Ένα βήμα μακριά από το Final 4 ο Ηρακλής, «ζωντανός» ο Έσπερος Λαμίας

filathlos.gr
Elite League: Ένα βήμα μακριά από το Final 4 ο Ηρακλής, «ζωντανός» ο Έσπερος Λαμίας 24/04/2024 Ο Ηρακλής επικράτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας εκτός έδρας με 95-93 στην παράταση (84-84) και πήρε προβάδισμα με 3-2 στη σειρά των πλέι οφ της Elite League που κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Ιβανώφειο» (16:00). Κορυφαίος των νικητών ήταν με 23 πόντους ο Μαστρογιαννόπουλος, ενώ 18 πόντους είχε ο Κάρι και 15 ο Μαλέσεβιτς. Μεγάλη εμφάνιση για τη Μεγαρίδα από τον Γερομιχαλό με 34 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετή.  Ο Έσπερος Λαμίας,  νίκησε με 71-70 το Ψυχικό στο «Χαλκ
18:48 24/04/2024

Elite League: Πάλι Ηρακλής και 3-2 με ΝΕΜ! - Νέα νίκη ο Έσπερος Λαμίας και 2-3 με Ψυχικό!

fosonline.gr
Τα αποτελέσματα στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Elite League 
18:48 24/04/2024

Live Streaming: Μεγαρίδα-Ηρακλής

thessports.gr
Με το σκορ της σειράς στο 2-2, η Μεγαρίδα αυτή την ώρα υποδέχεται τον Ηρακλή στο πλαίσιο της πέμπτης «μάχης» των δύο ομάδων με φόντο το Final 4 της Elite League. Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση με εικόνα και ήχο:
17:54 24/04/2024

ΠΑΕ Ηρακλής: «Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο»

aek1924.gr
Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία συγχαίρει την διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι με τον Αιολικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: H ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εκφράζει την ικανοποίησή της και αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τετράδα του χθεσινού αγώνα μας με τον Αιολικό, αποτελούμενη από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δανδανόπουλο (Ξάνθης), Μαλανδρή (Χαλκιδικής) […] The post ΠΑΕ Ηρακλής: «Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 23/04/2024

Συγχαρητήρια του Ηρακλή για τη διαιτησία!

thessports.gr
Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία συγχαίρει την διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι με τον Αιολικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: H ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εκφράζει την ικανοποίησή της και αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τετράδα του χθεσινού αγώνα μας με τον Αιολικό, αποτελούμενη από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δανδανόπουλο (Ξάνθης), Μαλανδρή (Χαλκιδικής) […]
22:55 23/04/2024

Η Χρυσή Βίβλος του ελληνικού βόλεϊ: Σήκωσε το 32ο ο Ολυμπιακός

filathlos.gr
Η Χρυσή Βίβλος του ελληνικού βόλεϊ: Σήκωσε το 32ο ο Ολυμπιακός 22/04/2024 Έκανε το back to back και πανηγύρισε το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός.  Η ομάδα του Πειραιά, έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, που κρίθηκε στο... νήμα, επικράτησε 3-1 σετ, έκανε το 3-1 στη σειρά και παρέμεινε στον θρόνο της για δεύτερη σερί σεζόν. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν κατά 11 στις κατακτήσεις έναντι του δεύτερου στη λίστα, Παναθηναϊκού που έχει 21 και αναπολεί την κατάκτηση του τίτλου από το 2022. Τρίτος στη σχετική κατάταξη είναι ο Ηρακλής με πέντε τρόπαια, ο Πανελλήνιος ακολουθεί με τέσσε
22:48 22/04/2024

Ηρακλής: Ο Γηραιός έκανε σημαντικό βήμα προς την παραμονή

aek1924.gr
Ο Ηρακλής κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Αιολικού στη Χαλάστρα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισνάλδο στο 89′ και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή στη Super League 2. Ο Ηρακλής πέτυχε τρίτη σερί νίκη στα playouts της Super League 2, επικρατώντας 1-0 του Αιολικού στη Χαλάστρα. Ο Γηραιός ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη […] The post Ηρακλής: Ο Γηραιός έκανε σημαντικό βήμα προς την παραμονή appeared first on AEK1924.gr.
22:37 22/04/2024

Συγκινημένος ο Σούλης: “Δεν ξέρω αν θα είμαι και αύριο στον Ηρακλή…” (video)

sportstonoto.gr
Συγκινημένος ο Σ. Παπαδόπουλος: «Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, δεν ξέρω αν θα είμαι και αύριο εγώ εδώ».Οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ηρακλής-Αιολικός…
20:46 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load