Λύγισε ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον αδερφό του που έχει σκοτωθεί – Η άγνωστη ιστορία με την Αλέξια (video)

11:19 - 15/12/2020

Μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή παρακολουθήσαμε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Με αφορμή τη συνέντευξη της Αλέξιας στην To άρθρο Λύγισε ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον αδερφό του που έχει σκοτωθεί – Η άγνωστη ιστορία με την Αλέξια (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέρρευσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα μετά το βίντεο με την Αλέξια!

Η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη σχέση του δημοσιογράφου με την Αλέξια. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Αλέξια μίλησε στην ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κατέρρευσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα μετά το βίντεο με την Αλέξια! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λύγισε ο Γιάννης Πουλόπουλος on air – Η άγνωστη τραγική ιστορία της ζωής του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος «λύγισε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε». Με αφορμή συνέντευξη της Αλέξια ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου κατέρρευσε και εξήγησε τον λόγο.   «Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995 όταν ο αδερφός μου είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας. Τότε, μου μιλούσε κάθε μέρα για τρεις ώρες στο τηλέφωνο… Αυτό για ένα παιδάκι που ήμουν εγώ τότε, και εκείνη μεγάλη σταρ στην Ελλάδα, η Αλέξια μου συμπαραστάθηκε με αυτό τον τρόπο, δεν το ξεχνώ ποτέ.   Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο στον αδερφό μου που έχει σκοτωθεί. Δεν μπόρεσα να κάνω αυτή τη συνέντευξη, ενώ την αγαπώ πολύ, γιατί με συγκινεί πολύ αυτή η ιστορία. Είναι οικογενειακή μας φίλη πι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της