#Γιάννης Πουλόπουλος

Γιάννης Πουλόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη από το I love Σου Κου στον δημοσιογράφο

sinidisi.gr
Ενοχλημένος ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος με ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Ι Love Σου Κου και περιείχε και τον σχολιασμό…
14:09 16/03/2024

«Φεύγω, με προσβάλετε»: Απηύδησμένος με όλους ο Μικρούτσικος, πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή

Newside.gr
Σκηνικό έντασης επικράτησε στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος αρπάχτηκαν, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής προς τον δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε μετά την αναφορά που έκανε η Εύη Δρούτσα στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά, αποκαλώντας τον «Μόνικα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο στενός του [...] Το άρθρο «Φεύγω, με προσβάλετε»: Απηύδησμένος με όλους ο Μικρούτσικος, πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:00 12/03/2024

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις για τον γάμο του με τον σύντροφό του: "Γίνεται για τους γονείς μου, όχι για εμένα"

thetoc.gr
Στον γάμο του με τον σύντροφό του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος
23:09 09/03/2024

Δημήτρης Κοντόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Τον γνωστό μουσικοσυνθέτη συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με αφορμή το […] The post Δημήτρης Κοντόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision appeared first on Zappit.
21:00 05/02/2024

Ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Με προπηλάκισαν, δέχτηκα μηνύματα ότι είμαι «πλυντήριο» του Φιλιππίδη»

govastileto.gr
Το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε στην Super Κατερίνα με αφορμή το παράπονο που εξέφρασε η Ελπίδα Νίνου για την εκπομπή σε σχέση με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε στην εκπομπή και ρωτήθηκε για το θέμα με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπά και να αναφέρει τι […]
15:00 19/01/2024

«Βόμβα» από Έλληνα παρουσιαστή: Θα παντρευτώ τον σύντροφο μου το καλοκαίρι στη Μύκονο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό “Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης” ομολογεί ο Γιάννης Πουλόπουλος Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα […] Το άρθρο «Βόμβα» από Έλληνα παρουσιαστή: Θα παντρευτώ τον σύντροφο μου το καλοκαίρι στη Μύκονο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 13/01/2024

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι»

thecaller.gr
Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλό είναι να ακούγονται όλες […]
15:00 13/01/2024

Γιάννης Πουλόπουλος: Η πληρωμένη απάντηση στον πατέρα Στυλιανό - "Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη"

thetoc.gr
Με μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος
22:09 12/01/2024

Γιάννης Πουλόπουλος: Η φωτογραφία από το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

zappit.gr
Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και χρόνια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο […] The post Γιάννης Πουλόπουλος: Η φωτογραφία από το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του appeared first on Zappit.
20:00 12/01/2024

Γιάννης Πουλόπουλος για Νίκο Πολυδερόπουλο: «Δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρω τι να του πω»

zappit.gr
Την προσωπική του εμπειρία από την εποχή που «έχασε» τον δικό του αδελφό μοιράστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο δημοσιογράφος του […] The post Γιάννης Πουλόπουλος για Νίκο Πολυδερόπουλο: «Δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρω τι να του πω» appeared first on Zappit.
13:00 05/01/2024

Γιάννης Πουλόπουλος: «Μου είπε ότι δεν σεβάστηκες τους γονείς μου που ήρθες εδώ με τον γκ@μενο»

thecaller.gr
Το θέμα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών συζητήθηκε στην Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Γιάννης Πουλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Το θέμα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών συζητήθηκε στην Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Γιάννης Πουλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση. «Το λέω εγώ που το έχω περάσει όταν στα 31 μου αποδέχτηκα τον εαυτό μου και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, λυπάμαι που το λέω αλλά […]
09:00 16/12/2023

Η Μαρία Ιωαννίδου επιμένει στις δηλώσεις της για την τεκνοθεσία από γκέι ζευγάρια και ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεσπά – «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά»

Newsbeast.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου για τις δηλώσεις της, που προκάλεσαν σάλο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και η επιμονή της προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου. «Λες μια κουβέντα και σε βρίζουνε. Δεν ζούμε καλή εποχή. Δεν μπορείς να λες κάτι και ξαφνικά να σε “κοπανάνε” και να σου κακοποιούν το όνομα. Δεν έχω πρόβλημα με τα γκέι ζευγάρια. Το θέμα των παιδιών, όμως, είναι πολύ λεπτό. Γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσω δε μάλλον αυτοί. Αυτό πιστεύω. Μεγάλη γυναίκα είμαι, έλεος. Αν δεν συμφωνούν, ας κάνουν παιδιά με όποιους τρόπους. Με την υιοθεσία γενικώς συμφωνώ» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και τον λόγο πήρε ο δημοσιογρ
13:00 11/12/2023

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

zappit.gr
Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε στην κουζίνα του Π.Ο.Π. Μαγειρική και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Ανδρέα Λαγό για το πως μπήκε […] The post Γιάννης Πουλόπουλος: «Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου» appeared first on Zappit.
16:00 17/11/2023

Χαμός πάλι με Πουλόπουλο – Μικρούτσικο: «Μην με ξαναπείς έτσι»

youfly.com
Χαμός σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 15/11 όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη μέσα στο Fame Story ανάμεσα στον Fipster και τη Μέγκαν. Ειδικότερα, ο καθηγητής των social media και η παίκτρια είχαν έναν έντονο καυγά, με […] The post Χαμός πάλι με Πουλόπουλο – Μικρούτσικο: «Μην με ξαναπείς έτσι» appeared first on Youfly.
13:58 15/11/2023

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Σου γυρίζω την πλάτη»

tlife.gr
Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπαθούσε να ενημερώσει on air για τις εξελίξεις To άρθρο Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Σου γυρίζω την πλάτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/10/2023

Σασμός – Νίκος Τσολερίδης: Ο Τηλέμαχος θα ακολουθήσει πιστά τον Αντρέα στα σχέδιά του

Newsbeast.gr
Η κόντρα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων στο «Σασμό» μοιάζει να σιγά σιγά κλιμακώνεται. H κάμερα της «Super Κατερίνας» και ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς, η οποία εξελίσσεται δυναμικά με πολλές ανατροπές. Εκεί συνάντησαν τον Νίκο Τσολερίδη, τον Τηλέμαχο Βρουλάκη, με μία… μελανιά στο μάτι, για τις ανάγκες, φυσικά, των εξελίξεων της αγαπημένη σειράς του Alpha. «Η μελανιά στο μάτι μου είναι μέρος ενός σχεδίου του Αντρέα» εξήγησε ο ηθοποιός. «Ο Αντρέας έχει επιστρέψει κι έχει δει πράγματα, τα οποία τον έχουν κάνει να πάρει κάποιες αποφάσεις. Μέσα σε αυτές τις αποφάσεις κι όλα αυτά που έχει σκεφτεί είναι και αυτή η μελανιά και κάποια γεγονότα που θα συμβούν, μέσα σ
00:00 10/10/2023

Σασμός – Τσολερίδης: «Ο γάμος Αστέρη – Αργυρώς θα…»

youfly.com
H κάμερα της «Super Κατερίνας» και ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ALPHA κι εκεί συνάντησαν τον τηλεοπτικό Τηλέμαχο Βρουλάκη. The post Σασμός – Τσολερίδης: «Ο γάμος Αστέρη – Αργυρώς θα…» appeared first on Youfly.
19:58 09/10/2023

Γιάννης Πουλόπουλος: Έτσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Κατερίνα Καινούργιου

zappit.gr
Ο Γιάννης Πουλόπουλος θα βρίσκεται στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη νέα σεζόν, όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά το περασμένο […] The post Γιάννης Πουλόπουλος: Έτσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Zappit.
10:00 11/09/2023

Γιάννης Πουλόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με ήθελε καθόλου, είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας πως η παρουσιάστρια στην αρχή δεν τον ήθελε στην εκπομπή της. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πολλές φορές γιατί είναι ένα πολύ […]
10:00 29/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load