Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων στο click away

14:35 - 15/12/2020

Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων στο click away Tue, 15/12/2020 - 14:29

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Click away : Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων – Οδηγός από το υπ. Ανάπτυξης

Με ανακοίνωση του το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος

Διαβάστε το στο

Click away : Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων

Με ανακοίνωση του το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος

Διαβάστε το στο tanea.gr

Click away : Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων – Οδηγός από το υπ. Ανάπτυξης

Διαβάστε το στο tovima

Click away: Τι προβλέπεται για τις επιστροφές προϊόντων

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρινίζει στους καταναλωτές τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να επιστρέψουν...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Click away: Τι προβλέπει για τις επιστροφές προϊόντων – Αναλυτικές οδηγίες

Τα δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασαν με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος (click away) δεν τους ταιριάζει και θέλουν να το επιστρέψουν, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Ανάπτυξης κι Επενδύσεων. Συγκεκριμένα, το υπουργείο παραθέτει την παρακάτω πιθανή ερώτηση: Ποια δικαιώματα έχω σε... The post Click away: Τι προβλέπει για τις επιστροφές προϊόντων – Αναλυτικές οδηγίες appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δείτε πως θα γίνονται οι επιστροφές προϊόντων στο click away

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρινίζει στους καταναλωτές τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να επιστρέψουν ένα προϊόν που αγόρασαν με τη διαδικασία του click away. Στην ερώτηση «ποια δικαιώματα έχω σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασα με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος, δεν μου ταιριάζει και θέλω να το επιστρέψω;» το υπουργείο απαντά: «Εφόσον διενεργήσατε αγορά μέσω οργανωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος και η σύμβαση συνήφθη από απόσταση με αποκλειστική χρήση ενός ή περισσότερων μέσων επικοινωνίας από απόσταση, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο, η τηλεομοιοτυπία ή το διαδίκτυο, μέχρι και τη στιγμή σύναψης της σύμβασης, τότε έχετε το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησ

Διαβάστε το στο spoilers

Click away και κούριερ: Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων στα καταστήματα

Καταναλωτές και καταστήματα συνεχίζουν να «εκπαιδεύονται» στη μέθοδο του click away για τις αγοραπωλησίες.Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, οι πρώτες δυο ημέρες του click away είχαν θετικά αποτελέσματα, καθώς πραγματοποιήθηκαν και εκτελέστηκαν δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες με τη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Click away: Οδηγός για τις επιστροφές προϊόντων

Τι προβλέπεται για τις επιστροφές προϊόντων που αγοράζονται με τη click away. Το δικαίωμα που έχουν οι καταναλωτές.Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρινίζει τι προβλέπεται για τις επιστροφές προϊόντων που αγοράζονται από τους πολίτες διά της μεθόδου της παράδοσης εκτός καταστήματος (click away). Το υπουργείο διευκρινίζει πως οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Ειδικότερα, το υπουργείο παραθέτει την παρακάτω πιθανή ερώτηση: Ποια δικαιώματα έχω σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασα με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος, δεν μου ταιριάζει και θέλω να το επιστρέψω; Η απάντηση είναι η εξής: Εφόσον διενεργήσατε αγ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Click away και κούριερ: Τι ισχύει για τις επιστροφές προϊόντων στα καταστήματα

Η οδηγία του υπ. Ανάπτυξης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ζωηρό το ενδιαφέρον των κινεζικών επιχειρήσεων για τις εξαγωγές στη Μέση Ανατολή

THEON: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 – Οι προοπτικές για το 2026

Κίνα: Αμετάβλητα τα επιτόκια εν μέσω επιβράδυνσης

Καλπάζουν οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων - Νέο ρεκόρ της τιμής του χρυσού

Ρωσία: Στρατηγός σκοτώθηκε στη Μόσχα από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο

Η Nissan ανακοινώνει αμφίδρομο ενσωματωμένο φορτιστή