#Click away

Black Friday: Πότε είναι – Τι πρέπει να προσέξετε για μην σας πιάσουν «κότσο»

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Η […] Το άρθρο Black Friday: Πότε είναι – Τι πρέπει να προσέξετε για μην σας πιάσουν «κότσο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:06 14/11/2022

Black Friday: Πότε είναι φέτος – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Η […] Το άρθρο Black Friday: Πότε είναι φέτος – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:08 10/11/2022

Black Friday: Πότε είναι φέτος – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Φέτος […] Το άρθρο Black Friday: Πότε είναι φέτος – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 31/10/2022

Black Friday: Πότε πέφτει φέτος

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Φέτος […] Το άρθρο Black Friday: Πότε πέφτει φέτος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:26 20/10/2022

Black Friday: Πότε πέφτει φέτος – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Φέτος […] Το άρθρο Black Friday: Πότε πέφτει φέτος – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:38 19/10/2022

Black Friday 2022: Πότε είναι

eleftherostypos.gr
Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 26 Νοεμβρίου 2022 και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Η περσινή Black Friday ήταν ιδιόμορφη λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση, αφού τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away. Φέτος όμως η […] Το άρθρο Black Friday 2022: Πότε είναι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:46 27/09/2022

On Board Stores: Ο πρώτος Drive Thru πολυχώρος έφτασε στη Θεσσαλονίκη

grtimes.gr
Ο πρώτος Drive Thru πολυχώρος στην ανατολική Θεσσαλονίκη ανοίγει τον «κόμβο» του προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προϊόντων και υπηρεσιών… από και για το δρόμο! Διαθέτει και «σαλόνι» για να απολαύσεις όσα σου προσφέρει! Η ομάδα του On Board οραματίστηκε ένα καινοτόμο project για τα σημερινά δεδομένα, το οποίο έγινε πραγματικότητα και είναι εδώ για να το ανακαλύψετε. Το project σχεδιάστηκε με σκοπό να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους βρίσκονται on the road και έχει προβλέψει για τη διευκόλυνση διάφορων καθημερινών αναγκών. Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται στη Λ. Γεωργικής Σχολής σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης που φιλοξενεί την ΙΚΕΑ, το εμπορι
18:48 29/03/2022

Πάτρα: «Ούτε στα capital control δεν είχαμε τέτοια πτώση»- Η απόλυτη «βαρυχειμωνιά» στα εμπορικά

thebest.gr
«Πρώτη φορά ήταν η κατάσταση τόσο χάλια. Πολύ χειρότερο από το προηγούμενο αντίστοιχο τρίμηνο που ήμασταν με click away.
06:44 25/03/2022

Click away στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Επίδομα θέρμανσης, Κοινωνικό μέρισμα- ΟΠΕΚΑ

ekklisiaonline.gr
Το ποσό του επιδόματος καταβάλλεται πλήρες (ή μειωμένο λόγω σύνταξης εξωτερικού ή προνοιακής παροχής εντός Ελλάδας όπως προαναφέρθηκε) για όσους πληρούν αθροιστικά τα ανωτέρω κριτήρια και έχουν συμπληρώσει στη χώρα τουλάχιστον 35 πλήρη έτη διαμονής. Το ποσό μειώνεται κατά 1/35 για κάθε ένα έτος που υπολείπεται των 35 ετών διαμονής στη χώρα. Το άρθρο Click away στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Επίδομα θέρμανσης, Κοινωνικό μέρισμα- ΟΠΕΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:18 10/12/2021

Γεωργιαδης: Αφού υπάρχει πανδημια, θα υπάρχουν και νεκροί, τι να κάνουμε;

olympia.gr
Θα έχουμε καταπληκτικά Χριστούγεννα, με ελέγχους, με κόσμο στα μαγαζιά, δεν θα έχουμε φέτος το click away και ο κόσμος θα κάνει τα ψώνια του, δηλώνει ο Αδωνις Γεωργιαδης αλλα δεν σταματά μόνο εκει. Συνεχίζει και λέει και αλλα ενδιαφέροντα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ pic.twitter.com/ZBIBvwGJt2 — Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) December 3, 2021 Γεωργιαδης: Αφού υπάρχει πανδημια, θα υπάρχουν και νεκροί, τι να κάνουμε; - olympia
13:48 03/12/2021

Γ. Γεωργαντάς: Ενδεχόμενο για rapid σε εμβολιασμένους και click away για ανεμβολίαστους

naftemporiki.gr
«Αναγκαίο μέτρο» χαρακτήρισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τονίζοντας «το βασικό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να σωθούν ανθρώπινες ζωές». Σχολίασε μάλιστα ότι το πρόστιμο αυτό «θέλουμε να μην εισπραχθεί από κανέναν».
15:18 30/11/2021

Νέα μέτρα: Σενάρια για click away σε ανεμβολίαστους και rapid test για εμβολιασμένους

tilegrafimanews.gr
Νέα μέτρα: Σενάρια για click away σε ανεμβολίαστους και rapid test για εμβολιασμένους Ειδήσεις:  «Αναγκαίο μέτρο» ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60, τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,9 και 105,8 είπε ότι είμαστε «η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Αυστρία που κάνει υποχρεωτικό τον […]
14:10 30/11/2021

Χριστούγεννα με αυξημένα τεστ και click away;

naftemporiki.gr
Εξετάζονται σειρά μέτρων, όπως η δωρεάν χορήγηση self test σε όλους στην περίοδο των γιορτών, αλλά και αύξηση των υποχρεωτικών rapid test των ανεμβολίαστων από δύο σε τρία. Για τους ανεμβολίαστους δεν αποκλείεται ακόμη και η επαναφορά του click away στα εμπορικά καταστήματα. 
10:24 30/11/2021

Κορονοϊός: Click away για ανεμβολίαστους και επιβολή διπλής μάσκας – Τα νέα σενάρια

sportime.gr
Ο κορονοϊός παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα και νέα μέτρα που στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους έρχονται στο προσκήνιο! Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
12:42 25/11/2021

Πότε θα ληφθούν τα νέα μέτρα - Τι θα γίνει με σούπερ μάρκετ, εστίαση και click away

ieidiseis.gr
Η επόμενη αναμένεται να είναι εβδομάδα αποφάσεων για το αν χρειάζονται νέα μέτρα ή όχι. Τι θα γίνει με σούπερ μάρκετ, εστίαση και click away.Η Ευρώπη κλείνει και η μία χώρα μετά την άλλη μπαίνουν σε καθεστώς lockdown, ωστόσο για την ώρα η Ελλάδα δεν προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Αυτό δε σημαίνει ότι νέα μέτρα δεν είναι διαρκώς πάνω στο τραπέζι. Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ και στα εμπορικά καταστήματα που θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.  Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) καλεί τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης να λάβουν επειγόντως μέτρα για το 4ο κύμα κορονοϊού, αλλά στην Ελλάδα η απόφαση είναι να μείνουμε για μερικές μέρες ακόμη όπως σήμερα και την επόμενη εβδομά
07:10 25/11/2021

Κορονοϊός: Έτοιμα τα νέα μέτρα από Σάββατο. Τι αλλάζει για μάσκα, click away, rapid test στα σούπερ μάρκετ

fimes.gr
Ποια τα νέα έκτακτα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση… προς αποφυγήν lockdown; Έτοιμη να ανακοινώσει την κλιμάκωση των μέτρων κατά του κορονοϊού παρουσιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση. Παρά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ μέχρι σήμερα, ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει πολύ υψηλός. Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία όμως δημιουργεί τόσο ο αριθμός των ανθρώπων […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κορονοϊός: Έτοιμα τα νέα μέτρα από Σάββατο. Τι αλλάζει για μάσκα, click away, rapid test στα σούπερ μάρκετ.
19:28 24/11/2021

Έρχονται νέα μέτρα αποκλειστικά για ανεμβολίαστους: Τι θα ισχύσει για λιανεμπόριο, εστίαση, ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ

thebest.gr
Σενάρια για ψώνια αποκλειστικά με click away για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και παραγγελίες μόνο με take away. Στο τραπέζι rapid test και στα σούπερ μάρκετ, ενώ έρχεται και η υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας στα ΜΜΜ.
07:54 24/11/2021

Κορονοϊός: Rapid test στα σούπερ μάρκετ και click away στα καταστήματα για ανεμβολίαστους, τηλεργασία και μάσκες το plan b

eleftherostypos.gr
Κορονοϊός: Σε έξαρση είναι το 4ο κύμα πανδημίας και οι προβλέψεις είναι ότι οι σκληροί δείκτες θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και το καλό σενάριο θέλει να φτάσουν στην κορύφωσή τους στην αρχή του Δεκεμβρίου. Επειδή όμως ο κορονοϊός είναι απρόβλεπτος όλα μπορούν να γίνουν χειρότερα για αυτό τον λόγο ήδη... The post Κορονοϊός: Rapid test στα σούπερ μάρκετ και click away στα καταστήματα για ανεμβολίαστους, τηλεργασία και μάσκες το plan b appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
23:28 23/11/2021

Rapid test στα σουπερμάρκετ και click away στα μαγαζιά

tanea.gr
Με το 4ο κύμα να σαρώνει την Ελλάδα και τα lockdown να επιστρέφουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός εν όψει των Χριστουγέννων, όπου είθισται ο κόσμος να βγαίνει έξω και να συνωστίζεται σε σπίτια και καταστήματα
21:34 23/11/2021

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται για τους ανεμβολίαστους – Διπλή μάσκα τύπου FFP2 στα ΜΜΜ

Newsbeast.gr
Νέα αυστηρότητα μέτρα έρχονται, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, για τους ανεμβολίαστους καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να επελαύνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα νέα μέτρα είναι πιθανό να τεθούν σε ισχύ από αυτό το Σάββατο. Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους είναι τα εξής: Rapid test στα σούπερ μάρκετ Click away για ανεμβολίαστους Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο τραπέζι βρίσκεται η χρήση διπλής μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για όλους. Η μάσκα ωστόσο θα πρέπει να είναι του ειδικού τύπου FFP2. Το ενδεχόμενο να κλείσουν και οι πόρτες των σούπερ μάρκετ για τους ανεμβολίαστους χωρίς rapid test είχε αφήσει ανοιχτό η κυβέρνηση. «Αν κρι
21:24 23/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load