Βόβορας: «Λάθος διαχείριση στα “θέλω” και τα “πρέπει”»

00:28 - 16/12/2020

Ο Γιώργος Βόβορας κάλεσε τους παίκτες του «να δείχνουν αυτή τη διάθεση και την πίστη και στα επόμενα ματς» χωρίς να κρύψει πάντως την απογοήτευσή του για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις λεπτομέρειες, μετά από δύο παρατάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόβορας: «Διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο τα "θέλω" και τα "πρέπει"»

Ο Γιώργος Βόβορας κάλεσε τους παίκτες του «να δείχνουν αυτή τη διάθεση και την πίστη και στα επόμενα ματς» χωρίς να κρύψει πάντως την απογοήτευσή του για...

Διαβάστε το στο Zougla

Βόβορας: Διαχειριζόμαστε το «θέλω» και το «πρέπει» με λάθος τρόπο

Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για το χαμένο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε λόγο για «χαμένη ευκαιρία» επανέλαβε ότι «αδικούν τους εαυτούς» τους...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόβορας: «Κρατάμε διάθεση, ενέργεια και νοοτροπία»

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του που τα έδωσαν όλα και θέλει αντίστοιχη νοοτροπία κι ενέργεια κόντρα στην Άλμπα Το άρθρο Βόβορας: «Κρατάμε διάθεση, ενέργεια και νοοτροπία» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βόβορας: «Λάθος διαχείριση στα “θέλω” και τα “πρέπει”»

Ο Γιώργος Βόβορας κάλεσε τους παίκτες του «να δείχνουν αυτή τη διάθεση και την πίστη και στα επόμενα ματς» χωρίς να κρύψει πάντως την απογοήτευσή του για την ήττα από…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»