Ηρακλής Τσουζίνοφ: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη του στο GNTM
09:03 - 16/12/2020
16 Δεκεμβρίου, 2020 Τι έγραψε; Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι μετά από ένα μαραθώνιο επεισόδιο ο νικητής του φετινού GNTM. Ο παίκτης με την εξωτική εμφάνιση έκανε την πρώτη του ανάρτηση στην οποία θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που τον ανέδειξε. «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος, Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πώς αισθάνομαι, θα το αποδείξω στην πορεία και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας». ZnewsTeam Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή Tags GNTM gntm τελικός Ηρακλής Τσουζίνοφ Δειτε επισης Big Brother
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM - Ηρακλής Τσουζινόφ: Η αντίδραση της συντρόφου του μετά τη νίκη του
Η σύντροφός του, Αγγελική, ακόμα τον στηρίζει δημόσια.
Διαβάστε το στο Ηρακλής Τσουζινόφ: Έτσι αντέδρασε η σύντροφός του μετά τη μεγάλη νίκη στο GNTM!
Ο χθεσινός τελικός του Greece’s Next Top Model μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής! Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τον τελικό ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ηρακλής Τσουζινόφ: Έτσι αντέδρασε η σύντροφός του μετά τη μεγάλη νίκη στο GNTM! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηρακλής Τσουζίνοφ: Οι πρώτες δηλώσεις και η πρώτη ανάρτηση του μεγάλου νικητή του GNTM
Ο τελικός του GNTM 3 έριξε τους τίτλους τέλους το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου με μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο τελικός του GNTM 3 διαχωρίστηκε σε 2 μέρη.......
Διαβάστε το στο ZouglaΗρακλής Τσουζίνοφ: Η ανάρτηση της αγαπημένης του για τη νίκη του στο GNTM
Τίτλους τέλους έριξε το βράδυ της Τρίτης, μετά από περίπου τρεις μήνες δοκιμασιών, το GNTM 3, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ.
Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.grGNTM 3 – Hρακλής Τσουζίνοφ: «Θέλω ο πατέρας μου να δει τι είχε και τι άφησε» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
O μεγάλος νικητής του GNTM3 Ηρακλής Τσουζίνοφ μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την στιγμή στη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς, κατά την οποία είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.
Επίσης, ευχαρίστησε τα άτομα της παραγωγής που τον έπεισαν να αλλάξει άποψη και να παραμείνει στο ριάλιτι μόδας, ενώ μίλησε και για τον πατέρα του, με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή εδώ και χρόνια.
«Η Σταυρούλα και η Ιωάννα, μαζί με την Κατιάνα, την υπεύθυνη των παικτών, με βοήθησαν να παραμείνω στο παιχνίδι και με έβαλαν πίσω στον δρόμο μου. Μου έβαλαν κάποιους στόχους. Ήμουν πραγματικά στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει τόσο πολύ ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα άλλο. Είχα πλήξει. Δεν ήξερα τι άλλο να
Διαβάστε το στο topontiki.grΗρακλής Τσουζίνοφ: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!
Ο Ηρακλής είναι ο παίκτης, που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2020. Το νεαρό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, τόσο από τους κριτές του διαγωνισμού όσο και από το κοινό. Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του star.gr, αμέσως μετά την ανακοίνωση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗρακλής Τσουζίνοφ: Οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τι αποκάλυψε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 για την προσωπική του ζωή;
Διαβάστε το στο neolaia.grΗρακλής Τσουζίνοφ: To δημόσιο μήνυμα μετά τον τελικό του GNTM
Ο πολυαναμενόμενος τελικός του GNTM 3 έριξε τους τίτλους τέλους το βράδυ της Τρίτης (15/12) αναδεικνύοντας μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να κερδίζει τις εντυπώσεις των κριτών, αλλά και την αγάπη του κοινού. Η τελική κατάταξη του τελικού του GNTM 3, έπειτα από τον συμψηφισμό της […]
Διαβάστε το στο dete.gr