Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου»

11:00 - 17/12/2020

«Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου», λέει ορθά κοφτά η Μαρία Μπακοδήμου στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Η […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις στιλιστικές της επιλογές.  «Το βρίσκω πάρα πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι και όπως της αρέσει θα ντυθεί. Μην το κάνετε ούτε εσείς. Με ρωτάνε και γυναίκες. Τι είναι αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί; Όπως νιώθει θα ντυθεί», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου. Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Μπακοδήμου: Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων, απάντησε στα σχόλια που ακούει για το ντεκολτέ της. «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου», απάντησε αρχικά. Και συνέχισε: «Το βρίσκω πάρα πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι και …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω κουβέντες για το ντεκολτέ μου»

Μαρία Μπακοδήμου: «Βαρέθηκα να ακούω κουβέντες για το ντεκολτέ μου» “Το βρίσκω πάρα πολύ σeξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου. «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου», λέει ορθά κοφτά η Μαρία Μπακοδήμου στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Η παρουσιάστρια έχει ακούσει […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο