#Μαρία Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; – Τι έχει συμβεί

sportime.gr
Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου; Τι συνέβη Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:46 25/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ιωάννα Τούνη δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί» – Τα σχόλια μετά τις αντιδράσεις στο Tik Tok

tlife.gr
Συνεχίζονται τα σχόλια μετά το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok μέσα από το οποίο To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ιωάννα Τούνη δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί» – Τα σχόλια μετά τις αντιδράσεις στο Tik Tok δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 24/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου: “Άνοιξε το Instagram σου, τα πιο σκληρά σχόλια μίσους τα έχουμε πάρει από γυναίκες”

thecaller.gr
Για τα σχόλια που λαμβάνουν οι γυναίκες από άλλες γυναίκες στα social media μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου στο «Γεια Σου» της Κυριακής (24/3). Αφορμή στάθηκε η σωρεία επικριτικών σχολίων που κατέκλυσαν την Ιωάννα Τούνη κάτω από βίντεό της στο TikTok, κατηγορώντας τη για προκλητική επίδειξη πλούτου. «Η Ιωάννα δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί. […]
18:00 24/03/2024

Το καυστικό σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για Πανόπουλο και Γερμανού: «Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του»

eleftherostypos.gr
Δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια Σου» έκανε ο Δημήτρης Πανόπουλος, οι οποίες αφορούσαν στις εξελίξεις γύρω από τις τηλεοπτικές μεταγραφές αλλά και το δικό του επαγγελματικό μέλλον. Η Μαρία Μπακοδήμου, τόσο πριν όσο και μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, δεν δίστασε να κάνει το δικό της σχόλιο, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την παρουσία του δημοσιογράφου […] Το άρθρο Το καυστικό σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για Πανόπουλο και Γερμανού: «Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 23/03/2024

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Μπακοδήμου: «Μου άρεσε η ιστορία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

patrasevents.gr
"Θα το δω και θα σου πω αν κάνει για την Φάρμα, αλλά νομίζω ότι η Φάρμα είναι πιο brutal προϊόν"
22:53 20/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου – Συγκίνησε συνεργάτης της με την εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»

zappit.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για το πως θέλει να μεγαλώσει ο γιος της, ο Κωνσταντίνος […] The post Μαρία Μπακοδήμου – Συγκίνησε συνεργάτης της με την εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι» appeared first on Zappit.
14:00 16/03/2024

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: “Ταράχτηκα πάρα πολύ όταν σκεφτόμουν μετά το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί”

thecaller.gr
Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» την ΕΡΤ, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την… αφηρημάδα αλλά και το επικό περιστατικό που βίωσε […]
22:00 15/03/2024

“Δεν μου αρέσει καθόλου η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης”

sinidisi.gr
“Προσωπικά την Μαρία Μπακοδήμου δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Τάνια Ιακωβίδου στη νέα της συνέντευξη. Η Τάνια Ιακωβίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα…
19:09 13/03/2024

Το αυτοάνοσο πάγωσε τη Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιατρός την άφησε σύξυλη

koolnews.gr
Η Μαρία Μπακοδήμου, μια γυναίκα με γεμάτη καριέρα και ζωή, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική πρόκληση: την ξαφνική διάγνωση ενός σοβαρού αυτοάνοσου νοσήματος. Σε μια ειλικρινή και συγκινητική εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη, η Μπακοδήμου μοιράστηκε τα συναισθήματά της και περιέγραψε πώς βίωσε αυτή την απρόσμενη τροπή στη ζωή της. Η διάγνωση λειτούργησε σαν “βόμβα” για […] The post Το αυτοάνοσο πάγωσε τη Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιατρός την άφησε σύξυλη appeared first on Koolnews.gr.
20:58 11/03/2024

Η Μαρία Μπακοδήμου για το επικίνδυνο αυτοάνοσο: “Όταν μου έγινε η διάγνωση, γύρισα σπίτι παγωμένη”

sinidisi.gr
Τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) η Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους συνευρέσεις, συζήτησαν για…
20:09 11/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου για το αυτοάνοσο: «Έκανα εντελώς τυχαία check up, ο δερματολόγος με άφησε σύξυλη»

tlife.gr
Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση για το αυτοάνοσο που απέκτησε, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τη To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για το αυτοάνοσο: «Έκανα εντελώς τυχαία check up, ο δερματολόγος με άφησε σύξυλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 11/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

tlife.gr
Ένα μικρό απόσπασμα από το νέο podcast της Μαρίας Μπακοδήμου πρόβαλαν στην εκπομπή «Γεια Σου». Όπως To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 10/03/2024

Κατερίνα Καινούργιου: Αν ήμουν ΣΚΑΪ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά, άσχετα από τα νούμερα

Newsbeast.gr
Το ενδεχόμενο της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά συζητήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Παρασκευής (08/03). «Θεωρώ ότι η Σκορδά -δεν ξέρω την εμπορικότητα της Μπακοδήμου- είναι πολύ δυνατή εμπορικά, οπότε δεν πιστεύω ότι ο ΣΚΑΪ θα ήθελε να τη χάσει. Τώρα το να τη βάλεις σε μία άλλη ζώνη, είναι κάτι που θα το συζητήσουν με την παρουσιάστρια. Και το 3 είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Ακούγεται και για το Mega. Στο Mega είναι η Ελένη Μενεγάκη και υπάρχει μία δυνατή γυναίκα που φέρνει και θα πάρει τα εμπορικά» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. «Στον ΣΚΑΪ δεν ξέρω αν έχουν άλλο πρόσωπο αυτήν τη στιγμή, που να τους φέρν
18:00 08/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό το σχόλιο αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου»

tlife.gr
Το δικό της σχόλιο για τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast του τις προηγούμενες To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό το σχόλιο αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 03/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε αναπαράσταση του φιλιού Δανάης Μπάρκα – Φίλιπου Τσαγκρίδη στον αέρα της εκπομπής της

tlife.gr
Το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, θέλησε To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Έκανε αναπαράσταση του φιλιού Δανάης Μπάρκα – Φίλιπου Τσαγκρίδη στον αέρα της εκπομπής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 02/03/2024

ΣΚΑΪ: Η Σκορδά, η Μπακοδήμου και τα χαμένα κουκιά της ψυχαγωγίας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Βωούν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια. Στο επίκεντρο αυτών ένα κανάλι και δύο ξανθές παρουσίες… ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου, σχολιάζονται έντονα καθώς -όσο κυλούν οι μήνες- τόσο απομακρυνόμαστε από το σενάριο αυτές οι δύο γυναίκες να παραμείνουν στο Φάληρο. Η κάθε περίπτωση διαφορετική, ωστόσο με έναν κοινό παρανομαστή: Ο […] Το άρθρο ΣΚΑΪ: Η Σκορδά, η Μπακοδήμου και τα χαμένα κουκιά της ψυχαγωγίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 01/03/2024

Επιστρέφει στην ενημέρωση ο ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου;

zappit.gr
Απόφαση να αλλάξει την πρωινή του ζώνη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως έχει πάρει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με έγκυρη […] The post Επιστρέφει στην ενημέρωση ο ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου; appeared first on Zappit.
12:00 29/02/2024

Μαρία Μπακοδήμου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σου αρέσω;»

zappit.gr
Απάντηση στην ερωτική παραδοχή του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήρθε να δώσει η Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα […] The post Μαρία Μπακοδήμου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τώρα δεν έχω σεξαπίλ; Δεν σου αρέσω;» appeared first on Zappit.
20:00 24/02/2024

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Δεν πιστεύω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια

thetoc.gr
Η παρουσιάστρια του Alpha πήρε θέση στην κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαρία Μπακοδήμου.
15:09 24/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load