H Καινούργιου απαντά στον Παπανώτα μετά την επίθεσή του: “Δημήτρη ντροπή…” (video)

10:16 - 18/12/2020

Μια ομολογουμένως ανατρεπτική εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US η οποία To άρθρο H Καινούργιου απαντά στον Παπανώτα μετά την επίθεσή του: “Δημήτρη ντροπή…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στην σκληρή επίθεση Παπανώτα για το «ρο» – «Δημήτρη ντροπή!»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο τηλεοπτικό τοπίο. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι ο Δημήτρης Παπανώτας και...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καινούργιου - Παπανώτας: Η κόντρα τους για το «ρ» - «Δημήτρη ντροπή!» (Videos)

ΕΛΛAΔΑ  Την αντίθεσή του με την τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το bullying που δέχθηκε με αφορμή την ομιλία της, εξέφρασε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσω της εκπομπής "Happy Day".  Ο ραδιοφωνικός παραγωγός υπογράμμισε ότι είναι "βλάσφημο" να μιλά κάποιος για ένα τόσο ανεπαίσθητο πρόβλημα, όταν γύρω μας υπάρχουν μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν πολύ χειρότερες καταστάσεις που απειλούν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.  «Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – Δημήτρη ντροπή! Ντροπή!

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τα σχόλια του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή «Happy Day». Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US, σχετικά με το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή για το “ρ”, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον αέρα του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την δική της απάντηση, κατακεραυνώνοντας τον Δημήτρη Παπανώτα. «Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι το

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της