Γιάννης Μπέζος: Οι επικριτές μου είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσει τίποτα

00:00 - 14/10/2019

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος απάντησε για τη σχέση του με τον κόσμο, για το αν είναι εύκολος άνθρωπος στις συνεργασίες του και τη ζωή του, αλλά και για όλα αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο. Δείτε μέρος της συνέντευξης: Παρεξηγημένος νιώθετε όλα αυτά τα χρόνια; Καθόλου! Πρώτα πρώτα δεν έχω καμιά επαφή με τα ηλεκτρονικά μέσα. Πήγα σε ένα μαγαζί να πάρω κινητό και με το ζόρι κατάφερα να βρω ένα που να έχει κουμπάκια. Ήταν όλα τελευταίας τεχνολογίας. Δεν έχω καμιά επαφή με το Διαδίκτυο, ούτε το παρακολουθώ και ούτε με ενδιαφέρει. Δεν με απασχολεί, λοιπόν, τι λέει ο ένας και ο άλλος για μένα στο Διαδίκτυο. Και δεν με απασχολεί, γιατί από τη στιγμή π

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπέζος: Οι επικριτές μου είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσει τίποτα

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος απάντησε για τη σχέση του με τον κόσμο, για το αν είναι εύκολος άνθρωπος στις συνεργασίες του και τη ζωή του, αλλά και για όλα αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο. Δείτε μέρος της συνέντευξης: Παρεξηγημένος νιώθετε

Διαβάστε το στο madata.gr

Γιάννης Μπέζος: «Οι επικριτές μου είναι επαγγελματίες γκρινιάρηδες»

Γιάννης Μπέζος: Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μια συνέντευξη - ποταμό στο περιοδικό People.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο