Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor!

00:45 - 19/12/2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του «The Bachelor». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά από αρκετούς μήνες, γνωρίζοντας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη . Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του reality

Όταν μία γυναίκα βγαίνει προτεινόμενη προς αποχώρηση για περισσότερες από 10 εβδομάδες και ο κόσμος την κρατάει στο σπίτι του «μεγάλου αδερφού» τότε το συμπέρασμα είναι ένα.   Είναι η νικήτρια του παιχνιδιού. Το κοινό έχει κριτήριο. Και το γράφουμε εδώ και πολλά χρόνια.   Το κοινό εκτίμησε την αυθεντικότητα μιας γυναίκας που είχε όλα τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας μάνας, Αδερφής, συντρόφου που έχουμε γύρω μας. Μία γυναίκα γεμάτη συναισθήματα, μία γυναίκα με εξάρσεις, εντάσεις, μια πραγματική γυναίκα. Η Ανναμαρία φεύγει από το σπίτι το μεγάλο αδερφό με γεμάτες τις τσέπες και είμαι σίγουρος πως τα χρήματα αυτά θα πάνε για καλό σκοπό. Καλοφάγωτα. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρ

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι

Big Brother Τελικός: Ποιος παίκτης κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»