#Παναγιώτης Βασιλάκος

Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons’ Den: Προβλημάτισε τους επενδυτές και έκλεισε τη συμφωνία – «Πετάς λίγο στα σύννεφα»

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε συμμετοχή στο Dragons’ Den παρουσιάζοντας στους επενδυτές την εταιρία του με επιτραπέζια To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons’ Den: Προβλημάτισε τους επενδυτές και έκλεισε τη συμφωνία – «Πετάς λίγο στα σύννεφα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 08/03/2024

Dragons’ Den – Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δίχασε για τα καλά τους επενδυτές: «Πετάς στα σύννεφα»

zappit.gr
Με την πρωτότυπη ιδέα του, την «Κοσμογονία» βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons’ Den το βράδυ της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο […] The post Dragons’ Den – Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δίχασε για τα καλά τους επενδυτές: «Πετάς στα σύννεφα» appeared first on Zappit.
23:00 08/03/2024

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το σοκαριστικό βίντεο από την κακοκαιρία στο Πήλιο – «Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα»

okmag.gr
O Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στο Πήλιο μαζί με τη σύντροφό του για να απολαύσουν τις διακοπές τους, ωστόσο «έπεσαν» πάνω στην κακοκαιρία Daniel και αποκλείστηκαν στο χωριό Μούρεσι. Ο πρώην Bachelor δημοσίευσε μάλιστα ένα σοκαριστικό βίντεο την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε τη Μαγνησία. «Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: Το σοκαριστικό βίντεο από την κακοκαιρία στο Πήλιο – «Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα» appeared first on OK! Magazine.
17:58 06/09/2023

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – Έχει εγκλωβιστεί στο Πήλιο [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Οι αποκλεισμένοι στο Βόλο, στα χωρά του Πηλίου και στη Σκιάθο πληθαίνουν. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ένας από αυτούς, που δε μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο, που μένει στο Πήλιο. Με βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram αποτυπώνει την κατάσταση από το τη δική του θέα. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Καλιφόρνια: Κατσίκα-σέρφερ βοηθά […] Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – Έχει εγκλωβιστεί στο Πήλιο [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 06/09/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος – Αποκλεισμένος στο Πήλιο: «Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο»

zappit.gr
Εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βρεθεί στο Πήλιο μαζί με την σύντροφο του με αποτέλεσμα, δυστυχώς, […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος – Αποκλεισμένος στο Πήλιο: «Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο» appeared first on Zappit.
23:00 05/09/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έφτασα πολλές φορές οριακά, δεν περίμενα ότι θα γινόταν αυτό»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το πρωινό της Τρίτης, στην Χριστιάννα Κοχλατζή και την κάμερα της […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έφτασα πολλές φορές οριακά, δεν περίμενα ότι θα γινόταν αυτό» appeared first on Zappit.
11:08 23/05/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ένιωθα ότι δεν είχα στήριξη σαν παρουσιαστής

Newsit
Όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Για το Bachelor, το πέρασμα από την παρουσίαση αλλά και το… φλερτ από τις γυναίκες μίλησε με χαμόγελο ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Τετάρτης. “Το Bachelor είναι κάτι που πέρασε, έγινε, τότε το ευχαρηστήθηκα πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος: Ένιωθα ότι δεν είχα στήριξη σαν παρουσιαστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:52 25/01/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες»

neolaia.gr
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».
11:42 25/01/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τους έδειξα εμπιστοσύνη αλλά δεν με στήριξαν, στεναχωρήθηκα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τους έδειξα εμπιστοσύνη αλλά δεν με στήριξαν, στεναχωρήθηκα» appeared first on Zappit.
10:44 25/01/2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πιστεύω στους εξωγήινους»

tlife.gr
Σε μια δήλωση που ομολογουμένως δεν περιμέναμε προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πιστεύω στους εξωγήινους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:40 06/12/2022

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο - Οι φώτο από το νοσοκομείο

queen.gr
Στιγμές αγωνίες περνά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η οικογένειά του!Περισσότερα...
11:02 30/11/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του

okmag.gr
Κατά την έξοδό τους από το all day bar-restaurant City Zen στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου το ερωτευμένο ζευγάρι, όπου δείπνησαν με την παρέα τους. Ο 32χρονος πρώτος Έλληνας Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος, που δραστηριοποιείται πλέον στον τομέα του real estate, και το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του appeared first on OK.
08:30 12/11/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι αυτή η νέα του σύντροφος μετά το Bachelor; Για μπάνιο με τη συνοδό του! (Αποκλειστικές φωτό)

NewsBomb
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του…Περισσότερα...
19:40 28/08/2022

Ξεσπά ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τόσα χρόνια και κανείς δεν τους βγάζει στη φόρα»

tlife.gr
Με μια ανάρτηση στο instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξέσπασε για την κακοποίηση ζώων, με αφορμή το To άρθρο Ξεσπά ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τόσα χρόνια και κανείς δεν τους βγάζει στη φόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:38 14/08/2022

Ξεσπά ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την 17χρονη Νικολέτα: «Άθλια η δικαιολογία του μπετόβλακα – Χώστε τον μέσα»

dete.gr
Ο πρώην Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος έγραψε δύο λόγια για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας και τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της. Όπως υποστήριξε ο Πακιστανός, το έγκλημα είχε θρησκευτικό υπόβαθρο, καθώς συζητούσαν να παντρευτούν και η Νικολέτα του ζήτησε να γίνει Χριστιανός. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγραψε στο Instagram: «Τη […]
15:30 11/08/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Χώστε τον μέσα τώρα να καθαρίζει τουαλέτες»

tlife.gr
Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι. Ο πρώην Bachelor, ο οποίος τοποθετείται ανοιχτά To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Χώστε τον μέσα τώρα να καθαρίζει τουαλέτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:36 11/08/2022

Βασιλάκος: Το Bachelor αντιπροσωπεύει λίγο την κοινωνία του σήμερα, ότι μια γυναίκα φλερτάρει με 4 και 5 άντρες την εβδομάδα στα social media

thecaller.gr
O Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, του ριάλιτι, που παρουσίαζε ο Alpha, μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, την παρουσίαση αλλά και την οικογένειά του.O Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, του ριάλιτι, που παρουσίαζε ο Alpha, μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, την παρουσίαση αλλά και την οικογένειά του.Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα του Love It πως «το Bachelor ήταν ένα ριάλιτι που αντιπροσωπεύει λίγο την κοινωνία του σήμερα. Όχι ότι 20 […]
21:50 24/06/2022

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου, έπαθε ανεύρισμα από την πίεση»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα του Love It και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα το […] The post Παναγιώτης Βασιλάκος: «Κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου, έπαθε ανεύρισμα από την πίεση» appeared first on Zappit.
21:42 24/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load