Ρομά λήστεψαν το κτίριο του Λάκη Γαβαλά: “Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό…” (video)
12:43 - 19/12/2020
Στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο
To άρθρο Ρομά λήστεψαν το κτίριο του Λάκη Γαβαλά: “Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θύμα ληστείας το βράδυ της Παρασκευής ο Λάκης Γαβαλάς: «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό της εκπομπής»
Για την περιπέτεια που έζησε το βράδυ της παρασκευής όταν έπεσε θύμα ληστείας το κτίριό του στην Κάντζα. μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς
Διαβάστε το στο Λήστεψαν χθες το κτίριο του Λάκη Γαβαλά: «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό…» (vid)
Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου.
The post Λήστεψαν χθες το κτίριο του Λάκη Γαβαλά: «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό…» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΘύμα ληστείας το βράδυ της Παρασκευής ο Λάκης Γαβαλάς : «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό της εκπομπής»
Για την περιπέτεια που έζησε το βράδυ της παρασκευής όταν έπεσε θύμα ληστείας το κτίριό του στην Κάντζα. μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς
Διαβάστε το στο to10.grΘύμα ληστείας το βράδυ της Παρασκευής ο Λάκης Γαβαλάς: «Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό της εκπομπής»
Για την περιπέτεια που έζησε το βράδυ της παρασκευής όταν έπεσε θύμα ληστείας το κτίριό του στην Κάντζα. μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και χθες το βράδυ […]
Διαβάστε το στο dete.gr