Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: 'Το να είμαι ουδέτερος σημαίνει ότι δεν υπηρετώ την Εκκλησία'

02:02 - 21/12/2020

Συνέντευξη στον Τάσο Θεοδώρου Είναι δυναμικός. Εκφράζει δημόσια τις υπόψεις του με όποιο κόστος. Δηλώνει παρορμητικός και παραδέχεται ότι δεν τον φοβίζουν οι συγκρούσεις. Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’, μιλάει στο Themaonline για την Ιερά Σύνοδο, τα φετινά (διαφορετικά) Χριστούγεννα και τους λόγους για τους οποίους θέλει να παίρνει πάντα ξεκάθαρη θέση, αποφεύγοντας την ουδετερότητα. Θα κάνετε το εμβόλιο; Έχετε κάποιες επιφυλάξεις; Βεβαίως και θα το κάνω αφού ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Πριν λίγο καιρό δηλώσατε: "Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έχω μία πορεία ζωής μέσα στην Εκκλησία που έδωσα όλο τον καλό εαυτό μου, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς ότι ήρθα εδώ για να απολαύσω". Με το χέρι

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κύπρου Χρυσόστομος: Το να είμαι ουδέτερος σημαίνει ότι δεν υπηρετώ την Εκκλησία

Κύπρου Χρυσόστομος: Είναι δυναμικός. Εκφράζει δημόσια τις υπόψεις του με όποιο κόστος. Δηλώνει παρορμητικός και παραδέχεται ότι δεν τον φοβίζουν οι συγκρούσεις. Συνέντευξη στον Τάσο Θεοδώρου Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’, μιλάει στο Themaonline για την Ιερά Σύνοδο, τα φετινά (διαφορετικά) Χριστούγεννα και τους λόγους για τους οποίους θέλει να παίρνει πάντα ξεκάθαρη θέση, αποφεύγοντας την […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ”Το να είμαι ουδέτερος σημαίνει ότι δεν υπηρετώ την Εκκλησία”

Είναι δυναμικός. Εκφράζει δημόσια τις υπόψεις του με όποιο κόστος. Δηλώνει παρορμητικός και παραδέχεται ότι δεν τον φοβίζουν οι συγκρούσεις. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ”Το να είμαι ουδέτερος σημαίνει ότι δεν υπηρετώ την Εκκλησία” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)