Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της

08:03 - 21/12/2020

To μεσημέρι της Κυριακής το «My Style Rocks» έριξε αυλαία μετά από τέσσερις μήνες και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Ο τελικός είχε πολλές...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο My Style Rocks

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks βρήκε τον κάτοχό του στον Μεγάλο Τελικό. Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της

To μεσημέρι της Κυριακής το «My Style Rocks» έριξε αυλαία μετά από τέσσερις μήνες και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Ο τελικός είχε πολλές εκπλήξεις και ανάμεσα σε αυτές....

Διαβάστε το στο Zougla

My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη «έβαλε» φωτιά στον τελικό με τον σέξι χορό της

Διαβάστε το στο e-daily.gr

My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη «έβαλε» φωτιά στον τελικό με τον σέξι χορό της

ο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και στον χθεσινό τελικό μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πούμε πως νικήτρια αναδείχθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία κατάφερε με τον σέξι χορό της, να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και σήμερα, οι περισσότεροι να μιλούν για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στον τελικό. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»