Ι.Μ.Κίτρους: Περισσότερες Θείες Λειτουργίες τα Χριστούγεννα

09:27 - 21/12/2020

Ι.Μ.Κίτρους: Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνει ότι για την εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού πιστών θα τελεστούν περισσότερες Θείες Λειτουργίες τα Χριστούγεννα. Η Ιερά Μητρόπολη στα πλαίσια των οδηγιών τόσο της Πολιτείας όσο και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και θέλοντας να διευκολύνει τους πιστούς αναφέρει ότι θα τελούνται ακόμα και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία θα είναι στους δρόμους τα Χριστούγεννα»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα είναι στους δρόμους τα Χριστούγεννα και πως τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν νέα μέτρα. Το άρθρο Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία θα είναι στους δρόμους τα Χριστούγεννα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σε ποιους Ναούς της Καλαμπάκας θα τελεστεί διπλή Θεία Λειτουργία τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με την εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τις Αποφάσεις της Κυβερνήσεως για τον εορτασμό των Χριστουγέννων,  προκειμένου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πιστοί στις θείες Λειτουργίες, στην πολή της Καλαμπάκας, λόγω μη επάρκειας Ιερέων, σε δύο Ἱερούς Ναούς των Ενοριών της πόλεώς μας, 1) τον Μητροπολιτικό του Αγίου Βησσαρίωνος  2) […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο