Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Γνωρίζουν καλά την αλήθεια»
10:33 - 21/12/2020
«Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει […]
The post Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Γνωρίζουν καλά την αλήθεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Γνωρίζουν καλά την αλήθεια
«Η αγορά ξέρει» τονίζει με υπονοούμενο η ΈΛενα Χριστοπούλου.
Διαβάστε το στο Η Έλενα Χριστοπούλου δίνει απάντηση στη Βίκυ Καγιά: «Γνωρίζουν καλά την αλήθεια»
“Η αγορά ξέρει….”, τονίζει η ΈΛενα Χριστοπούλου. «Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου δίνει απάντηση στη Βίκυ Καγιά: «Γνωρίζουν καλά την αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο H απάντηση της Χριστοπούλου στην Καγιά: «Γνωρίζουμε καλά την αλήθεια»
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA «Πάμε Δανάη» και έδωσε την δική…
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Μου έχουν κρατήσει κακία κατά καιρούς οι άνθρωπο αλλά γνωρίζουν καλά την αλήθεια»
Όπως δηλώνει η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά, «Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει ο καθένας. Είναι τηλεόραση και η τηλεόραση βοηθάει ούτως ή άλλως».
The post Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Μου έχουν κρατήσει κακία κατά καιρούς οι άνθρωπο αλλά γνωρίζουν καλά την αλήθεια» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Έλενα Χριστοπούλου “καρφώνει” την Βίκυ Καγιά: «Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια» (video)
Αυλαία έριξε χθες το απόγευμα το My Style Rocks! Ο Κωνσταντίνος Αρκάς, μάλιστα, συνάντησε την Έλενα
To άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου “καρφώνει” την Βίκυ Καγιά: «Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Γνωρίζουν καλά την αλήθεια»
Η Έλενα Χριστοπούλου δίνει την δική της απάντηση για τις φήμες ότι έχει κόντρα με την Βίκυ Καγιά.Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στις φήμες πως έχει κόντρα με την Βίκυ Καγιά.
Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά πως «όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο GNTM και είπε ότι «το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει ο καθένας. Είναι τηλεόραση και η τηλεόραση βοηθάει ούτως ή άλλως».
Επίσης, σε σχόλιο για το ότι δεν μπορούν να της κρατήσουν εύκολα κακία λόγω της ευγένειάς της, η Έλενα Χριστοπούλου άδραξε την ευκαιρία να αφήσει άλλο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr