Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Εγώ πήγα στο GNTM για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής για τα λεφτά»

12:30 - 21/12/2020

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM για να δει να κερδίζει το έπαθλο ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Μιλώντας […] The post Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Εγώ πήγα στο GNTM για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής για τα λεφτά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Εγώ πήγα στο GNTM για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής για τα λεφτά

| 21 Δεκεμβρίου 2020 17:25 “Όταν σε όλο το παιχνίδι εκφράζεις συνεχώς ότι έχω ανάγκη τα λεφτά, τότε πάρ’τα. Χαίρομαι”, λέει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM για να δει να κερδίζει το έπαθλο ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Άννα Ζηρδέλη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος κάνει μια ιδιαίτερη δήλωση για τον σκοπό που είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μπαίνοντας στο GNTM. «Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι, μαζί με την Παρασκευή, έλεγαν πόσο ανάγκη έχουν τα λεφτά. Από αυτή την άποψη χαίρομαι που το πήρε ένας από τους δυο τους. Όταν σε όλο το παιχνίδι εκφράζεις συνεχώς ότι έχω ανάγκη τα λεφτά, τότε π

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο