Μ.Μαγγίρα: «Δε θέλω να γίνω πειραματόζωο - Είμαι καχύποπτη με το εμβόλιο»

10:39 - 22/12/2020

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα και μεταξύ όλων μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοιού, αφού την «έκραξαν» στην συνέχεια. Η ίδια δηλώνει καχύποπτη για το εμβόλιο:  «Δε θέλω να γίνω πειραματόζωο. Είμαι καχύποπτη με το εμβόλιο» και συνέχισε: «Ας το κάνουν όσοι το έχουν άμεση ανάγκη για να δω αν έχει αποτελεσματικότητα» Βέβαια στο πάνελ και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, έσπευσαν να την «φάνε» και αμφισβήτησαν την άποψή της δίνοντας το παράδειγμα του Τ.Μπάιντεν που εμβολιάστηκε εχθές και τον Κ.Μητσοτάκη που θα εμβολιαστεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν θέλει να γίνει πειραματόζωο με το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι κάτι παραπάνω από επιφυλακτική με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Όπως δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε, δεν […] The post Η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν θέλει να γίνει πειραματόζωο με το εμβόλιο για τον κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα για εμβόλιο: «Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο»

Ματθίλδη Μαγγίρα για εμβόλιο: «Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο» «Δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο που δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει» είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και τοποθετήθηκε με καχυποψία σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Δεν είμαι επιστήμονας αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις