#Ματθίλδη Μαγγίρα

Λαμία : Έγραψε ιστορία το πιο επιτυχημένο Καρναβάλι των τελευταίων ετών (εκατοντάδες φωτογραφίες – βίντεο)

lamianow.gr
Με απόλυτη επιτυχία, χιλιάδες καρναβαλίστες αλλά και πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κορύφωση του καρναβαλιού της Λαμίας, με την καρναβαλική παρέλαση των γκρουπ αλλά και των αρμάτων. Αναμφίβολα επρόκειτο για το πιο επιτυχημένο καρναβάλι των τελευταίων ετών που άφησε παρακαταθήκη για ακόμη καλύτερα πράγματα από την επόμενη κιόλας σεζόν. Με τον δήμο Λαμιέων να μεταβάλλει την ώρα έναρξης από τη 1.30 στις 12.00 όλα πήγαν κατευχήν αφού στο φινάλε της καρναβαλικής παρέλασης άνοιξαν οι ουρανοί ωστόσο όλοι είχαν προλάβει να παρελάσουν αλλά και να περάσουν όμορφα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα από την βροχόπτωση. Η Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Δημήτ
14:37 17/03/2024

Λαμία : Στις 12.00 και όχι στη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής η καρναβαλική παρέλαση – ο λόγος της αλλαγής

lamianow.gr
Όχι στη 1.30 το μεσημέρι αλλά στις 12.00 μεταφέρθηκε η παρέλαση των καρναβαλιστών στην πόλη της Λαμίας. Η αφορμή για την μεταβολή της ώρας οφείλεται στην έντονη πιθανότητα βροχόπτωσης που δίνεται από τη 1.00 το μεσημέρι και έπειτα και για να μην χαλάσει το αποκορύφωμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη οι διοργανωτές - Δήμος Λαμιέων αποφάσισε να μεταβάλλει την ώρα έναρξης της παρέλασης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ματθίλδη Μαγγίρα και σημείο εκκίνησης -στις 12.00- θα είναι το δημοτικό θέατρο Λαμίας. The post Λαμία : Στις 12.00 και όχι στη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής η καρναβαλική παρέλαση – ο λόγος της αλλαγής appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:37 16/03/2024

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο κέφι και χαρά – Όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στους εφτά δήμους της Φθιώτιδας!

lamianow.gr
Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο αναφορικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις έπεται και στο Νομό Φθιώτιδας. Δεκάδες εκδηλώσεις στους 7 δήμους της Φθιώτιδας με αποκορύφωμα το Καρναβάλι στον δήμο Μακρακώμης την Καθαρά Δευτέρα. Αρκετές εκδηλώσεις και στον Δήμο Λαμιέων με την κορύφωση να έρχεται το μεσημέρι της Κυριακής με το Μεγάλο Καρναβάλι που θα έχει ως παρουσιάστρια την Ματθίλδη Μαγγίρα. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα στους εφτά δήμους του Νομού μας Δείτε το πρόγραμμα με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Λαμιέων Δείτε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στα Καμένα Βούρλα από τοπικούς Συλλόγους και φορείς Την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 στι
16:37 15/03/2024

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το […] The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία» appeared first on Zappit.
12:00 14/03/2024

Απόκριες 2024: Πλούσιο το πρόγραμμα του Δήμου Λαμιέων – Grill Party την Πέμπτη & παρέλαση με παρουσιάστρια την Ματθίλδη Μαγγίρα / ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινά το πρόγραμμα του Καρναβαλιού για την Λαμία. Ο Δήμος, σε συνεργασία με τον σύλλογο εστίασης και κρεοπωλών, καλεί όλους τους πολίτες να τσικνίσουν δωρεάν στην Πλατεία Ελευθερίας. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Ειρήνη Σόλια, ο Δήμος Λαμιέων έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων μέχρι και τις 18 Μαρτίου, με αποκορύφωμα την παρέλαση που θα παρουσιάσει η Ματθίλδη Μαγγίρα. Δείτε το video: https://youtu.be/-yKBWDMp6G4
19:37 04/03/2024

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείνω τα μάτια, πατάω τέρμα γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα»

thecaller.gr
Για την επιθανάτια εμπειρία που βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία υποδέχθηκε η Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24.Για την επιθανάτια εμπειρία που βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία υποδέχθηκε η Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24.Η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε πως «δεν λέω ότι είμαι τελείως άφοβη. Εννοείται ότι σε κάποια στιγμή, που είναι ακραία ή επικίνδυνη, το βιώνεις αυτό. Όπως το έχω βιώσει […]
21:00 06/01/2024

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά»

tlife.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «I Love Σουκου», με To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 16/12/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 8.11.23 | Λένα Μαντά

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα  Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 8.11.23 | Λένα Μαντά on BLUE SKY.
15:46 09/11/2023

Μπέττυ Μαγγίρα για την ηλικία της: Θα πέσουν μηνύσεις. Πήγε να βάψει ρίζα και έπαθε σοκ

koolnews.gr
Aρκετά χρόνια διαφορά έχει η Μπέτυ Μαγγίρα με την αδερφή της Ματθίλδη Μαγγίρα και αρκετά συχνά χρεώνουν στη μία την ηλικία της άλλης! Και εντάξει αν είσαι η μεγάλη αδερφή και σε εμφανίζουν να είσαι μικρότερη. Όταν όμως συμβεί το ανάποδο ποιος είδε την Μπέτυ και δεν τη φοβήθηκε Η Μπέττυ Μαγγίρα, ενοχλήθηκε με δημοσίευμα […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για την ηλικία της: Θα πέσουν μηνύσεις. Πήγε να βάψει ρίζα και έπαθε σοκ appeared first on Koolnews.gr.
10:26 25/05/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα για Κιμούλη: Πού να βρει το ΣΕΗ τόσα λεφτά;

Newsit
«Έτσι όπως τον ξέρω, δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο», λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα για τον Γεωργούλη. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και απάντησε σε ερωτήσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη δίκη του Γιώργου Κιμούλη. «Δεν μπορώ να έχω καμία γνώμη για τον Αλέξη Γεωργούλη γιατί ... Περισσότερα To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα για Κιμούλη: Πού να βρει το ΣΕΗ τόσα λεφτά; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:44 28/04/2023

Eλευθερία Ελευθερίου: Το Τ-shirt που δοκίμασε ως mini φόρεμα σε βραδινή έξοδο

okmag.gr
Σε μια βραδινή τη έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ελευθερία Ελευθερίου, Την Πέμπτη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε στον μουσικό χώρο Σφίγγα και στο live του Ανδρόνικου.   Στην παράσταση συμμετείχε και η Ματθίλδη Μαγγίρα που τα «έδωσε όλα» στη σκηνή ως Τίνα Τέρνερ. Μάλιστα για την εμφάνισή της επέλεξε […] The post Eλευθερία Ελευθερίου: Το Τ-shirt που δοκίμασε ως mini φόρεμα σε βραδινή έξοδο appeared first on OK! Magazine.
11:32 28/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα για υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να έχω καμία γνώμη – Δεν έχω γνώση των πραγμάτων»

neolaia.gr
Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και στη δίκη του Γιώργου Κιμούλη.
09:31 28/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα για Γεωργούλη: «Έτσι όπως τον ξέρω, δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο»

zappit.gr
Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις για τον Αλέξη […] The post Ματθίλδη Μαγγίρα για Γεωργούλη: «Έτσι όπως τον ξέρω, δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο» appeared first on Zappit.
08:48 28/04/2023

Ο Ανδρόνικος στη Σφίγγα – Guest η Ματθίλδη Μαγγίρα

eleftherostypos.gr
Με μια διαφορετική μουσική πρόταση, έρχεται ο Ανδρόνικος στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Πέμπτη 27 Απριλίου. Μια βραδιά που και μόνο η παρουσία της Ματθίλδης Μαγγίρα εγγυάται ότι θα είναι συναρπαστική, απρόβλεπτη και κεφάτη, μια που η ταλαντούχα Ματθίλδη θα παρουσιάσει μικρούς χιουμοριστικούς μονολόγους και σκετς και φυσικά θα τραγουδήσει με την καρδιά της. Το […] Το άρθρο Ο Ανδρόνικος στη Σφίγγα – Guest η Ματθίλδη Μαγγίρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:50 24/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα: Οι δύο επιθανάτιες εμπειρίες που είχε στο παρελθόν

NewsBomb
«Το φορτηγό ερχόταν καταπάνω μου, περίμενα να γίνει η σύγκρουση και σκεφτόμουν ότι πέθανα», λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα.Περισσότερα...
14:30 23/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί ξέρω ότι μετά είναι καλύτερα απ’ ό,τι εδώ

Newsit
«Το φορτηγό ερχόταν καταπάνω μου, περίμενα να γίνει η σύγκρουση και σκεφτόμουν ότι πέθανα», λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός συγκλονίζει με τις περιγραφές της από τις δύο επιθανάτιες εμπειρίες που είχε στο παρελθόν. Έχεις ... Περισσότερα To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί ξέρω ότι μετά είναι καλύτερα απ’ ό,τι εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:02 23/04/2023

Ματθίλδη Μαγγίρα για το περιστατικό στην Αμερική: «Σκεφτόμουν τώρα φεύγω, τώρα τελειώνω»

tlife.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στη  Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time. To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα για το περιστατικό στην Αμερική: «Σκεφτόμουν τώρα φεύγω, τώρα τελειώνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:00 22/04/2023

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το φορτηγό ερχόταν καταπάνω μου, περίμενα να γίνει η σύγκρουση και σκεφτόμουν ότι πέθανα»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η […] The post Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το φορτηγό ερχόταν καταπάνω μου, περίμενα να γίνει η σύγκρουση και σκεφτόμουν ότι πέθανα» appeared first on Zappit.
10:34 22/04/2023

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την ψευδή είδηση που γράφτηκε για την αδερφή της

govastileto.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στη Σπυριδούλα Τριάντου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε είδηση που είχε γραφτεί παλιά και προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, όταν το όνομά της βρέθηκε σε δημοσίευμα με τον καυγά ηθοποιών, χωρίς ωστόσο να εμπλέκεται η ίδια. «Είχαν γράψει παλιά, όταν έκανα το “Σεσουάρ για δολοφόνους” στο θέατρο, […]
20:34 18/04/2023

Μπέττυ Μαγγίρα «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε»

tlife.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Secret και στη Σπυριδούλα Τριάντου. Η γνωστή To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα «Γράψανε ότι το χαστούκι το έφαγε η Ματθίλδη, το διάβασε και εκνευρίστηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 18/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load