Νοσοκομεία και δομές στη Β. Ελλάδα επισκέπτεται την Τετάρτη ο πρωθυπουργός

00:02 - 23/12/2020

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» επισκέπτεται την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακολούθως θα μεταβεί στα Γιαννιτσά όπου θα επισκεφτεί το νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Έδεσσας και το νοσοκομείο Βέροιας. The post Νοσοκομεία και δομές στη Β. Ελλάδα επισκέπτεται την Τετάρτη ο πρωθυπουργός appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρμενία: Οπαδοί της αντιπολίτευσης ζήτησαν την παραίτηση του πρωθυπουργού

Εκατοντάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης έστησαν την Τρίτη σκηνές έξω από το κτήριο της αρμενικής κυβέρνησης στο κέντρο της πρωτεύουσας Γερεβάν...

Διαβάστε το στο Zougla

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφτηκε το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ήρθα να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσπάθεια την οποία έχετε καταβάλει. Ξέρω ότι το νοσοκομείο έχει δοκιμαστεί πολύ. Αντέξαμε όμως και θα εξακολουθούμε να αντέχουμε. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη στήριξή μου σε όλο τον αγώνα τον οποίο δίνετε», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας