Ακόμα και στην Αυστραλία χαλαρώνουν τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα

09:46 - 23/12/2020

Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Νέα Νότια Ουαλία, χαλάρωσε σήμερα ελαφρώς τους περιορισμούς για την COVID-19 για τα Χριστούγεννα, Το άρθρο Ακόμα και στην Αυστραλία χαλαρώνουν τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας χαλαρώνει τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα

Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Νέα Νότια Ουαλία, χαλάρωσε σήμερα Τετάρτη ελαφρώς τους περιορισμούς για τον Covid-19...

Διαβάστε το στο Zougla

Αυστραλία: Χαλαρώνουν ελαφρώς οι περιορισμοί για τα Χριστούγεννα στην πολυπληθέστερη πολιτεία

Ελαφρώς χαλαρώνει από σήμερα (Τετάρτη 23/12) τους περιορισμούς της για τον κορονοϊό...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οι ευχές του Σάκη Κουρουπού για τα Χριστούγεννα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το irafina.gr για την τιμή που μου έκανε να “φιλοξενήσει” Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μου τις Άγιες αυτές ημέρες και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καθώς και σε όλους τους αναγνώστες και τις οικογένειές τους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, αγάπη, ειρήνη, δημιουργία, ελπίδα και οικογενειακή ευτυχία. Με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία