Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες»
10:47 - 23/12/2020
Από τη μία η Βίκυ Καγιά, από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και στη μέση οι […]
The post Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» – Τι απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;
Η απάντηση που έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Βίκυ Καγιά; Από τη μία η Βίκυ Καγιά, από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» – Τι απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Καγιά για Χριστοπούλου και Παπαγεωργίου: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες»
Από τη μία η Βίκυ Καγιά, από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και στη μέση οι δημοσιογράφοι να ρωτούν για την κόντρα τους.
Διαβάστε το στο thebest.grΒίκυ Καγιά: «Δε θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Οριστική απάντηση στη φημολογούμενη κόντρα που έχει προκύψει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου έδωσε η Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας στους δημοσιογράφους ότι δε θα δεχθεί ξανά ερωτήσεις για τις δυο συγκεκριμένες κυρίες.
«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω.
Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα δύο παιδιών και δύο εν δυνάμει τέσσερα, δεν έχει υπά
Διαβάστε το στο topontiki.gr