Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού

16:34 - 24/12/2020

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της έπιασαν στα «πράσα» την 40χρονη γυναίκα να αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα από το δωμάτιό τους και να τα κρύβει στο δωμάτιό της, με τις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες στο σπίτι...

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της έπιασαν στα «πράσα» την 40χρονη γυναίκα να αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα από το δωμάτιό τους και να τα κρύβει στο δωμάτιό της, με τις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες στο σπίτι να... The post Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της – Την έπιασαν στα πράσα με κάμερες

Δεν πίστευε στα μάτια της η πρώην Σταρ Ελλάς... The post Πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της – Την έπιασαν στα πράσα με κάμερες appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

T-Live: Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Μαρία Ψηλού

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της […] The post T-Live: Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Μαρία Ψηλού appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Το άρθρο Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Μαρία Ψηλού

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της έπιασαν στα «πράσα» την 40χρονη γυναίκα να αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα από το δωμάτιό τους και να τα κρύβει στο δωμάτιό της, με τις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες στο σπίτι να καταγράφουν την πράξη της. Παράλληλα, Γεωργιανή οικιακή βοηθός κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων και ρολογιών από τα σπίτια στα οποία εργαζόταν, με τη λεία της να υπερβαίνει, όπως υποστηρίζουν τα θύματα, τις 200 χιλιάδες ευρώ. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Μαρία Ψηλού

Διαβάστε το στο spoilers

Πρώην Σταρ Ελλάς θύμα κλοπής από τη νταντά του μωρού της

Πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα κλοπής. Τι καταγγέλλει η ίδια.Πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα κλοπής και συγκεκριμένα από την νταντά όπου πρόσεχε το μωρό της. Πρόκειται για την πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού, η οποία αναφέρει πως έπιασε μαζί με τον σύζυγό της στα «πράσα» την 40χρονη γυναίκα να αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα από το δωμάτιό τους και να τα κρύβει στο δωμάτιό της, με τις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες στο σπίτι να καταγράφουν την πράξη της. Πλέον, η Γεωργιανή οικιακή βοηθός κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων και ρολογιών από τα σπίτια στα οποία εργαζόταν, με τη λεία της να υπερβαίνει, όπως υποστηρίζουν τα θύματα, τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα