#Μαρία Ψηλού

H πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού έπεσε θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της!

govastileto.gr
 Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού η οποία ανακάλυψε ότι η νταντά του παιδιού της την έκλεβε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το...
10:30 25/12/2020

Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού

crashonline.gr
Θύμα κλοπής από την νταντά του μωρού της έπεσε η Μαρία Ψηλού. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της έπιασαν στα «πράσα» την 40χρονη γυναίκα να αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα από το δωμάτιό τους και να τα κρύβει στο δωμάτιό της, με τις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες στο σπίτι...
16:34 24/12/2020

Μαρία Ψηλού: Την έκλεβε η νταντά του μωρού της – Το βίντεο ντοκουμέντο στο T-LIVE

tlife.gr
Θύμας κλοπή από την νταντά του μωρού της έπεσε η πρωην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και To άρθρο Μαρία Ψηλού: Την έκλεβε η νταντά του μωρού της – Το βίντεο ντοκουμέντο στο T-LIVE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:01 24/12/2020

Μαρία Ψηλού: Η πρώην Σταρ Ελλάς ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της! Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Μαρία πόζαρε με τη νεογέννητη κόρη της και η γλύκα της μητρότητας φαίνεται καθαρά στο πρόσωπό της ενώ σε πελάγη ευτυχίας πλέει και ο ευτυχής μπαμπάς. The post Μαρία Ψηλού: Η πρώην Σταρ Ελλάς ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της! Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.
14:18 18/08/2020

Η αιγιώτισσα, πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, έγινε μαμά - ΦΩΤΟ

thebest.gr
Εδώ και λίγα 24ωρα η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.
13:39 13/08/2020

Ο πελαργός έφερε κοράκλα στην πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Ψηλό

tromaktiko.gr
Οι Ψηλοί έγιναν τρεις και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο τη Δευτέρα στο μαιευτήριο «Μητέρα» η Μαρία Ψηλού. Το 23χρονο μοντέλο, σύζυγος του συνεπώνυμού της επιχειρηματία και επενδυτή Κωνσταντίνου Ψηλού, γέννησε φυσιολογικά, ενώ η κορούλα τους ζυγίζει 3,320 κιλά. Μιλώντας στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη, […] The post Ο πελαργός έφερε κοράκλα στην πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Ψηλό appeared first on tromaktiko.
12:08 13/08/2020

Μαρία Ψηλού: Η πρώην Σταρ Ελλάς έγινε μανούλα για πρώτη φορά

govastileto.gr
  Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Star Hellas 2017, Μαρία Ψηλού, καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της...
10:33 13/08/2020

Γέννησε η πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού [pic]

tlife.gr
Η Μαρία Ψηλού και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Ψηλός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. The post Γέννησε η πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού [pic] appeared first on TLIFE.
18:30 12/08/2020

Η Αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού στην τελική ευθεία για τη μεγάλη στιγμή

patrasevents.gr
Σε λίγες μέρες φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι…
10:33 09/08/2020

Η Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου»: “Με γνώρισε και μετά από μία ώρα μου ζήτησε να παντρευτούμε!”

Newsit
Πριν δέκα ημέρες ακριβώς, η Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Ψηλό, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου»: “Με γνώρισε και μετά από μία ώρα μου ζήτησε να παντρευτούμε!” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:45 21/06/2020

Η Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου»: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της και η προσμονή του μωρού τους! Video

tlife.gr
Πριν δέκα ημέρες ακριβώς, η Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Ψηλό, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. The post Η Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου»: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της και η προσμονή του μωρού τους! Video appeared first on TLIFE.
17:54 21/06/2020

Παντρεύτηκε η Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού - ΦΩΤΟ

dete.gr
Σε στενό κύκλο λόγω της πανδημίας τελέστηκε χθες ο πολιτικό γάμος της Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού με τον συνεπώνυμο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό. Η 23χρονη νύφη, έγκυος ήδη στο πρώτο της παιδί που θα είναι κορίτσι, μαζί με τον αγαπημένο της και σύζυγό της πλέον βρέθηκαν στο Δημαρχείο Βούλας με μάρτυρες στην τελετή τον Αλέξη Ματσάκη και τη Χριστίνα Τζώρου. Η Μαρία Ψηλού μοιράστηκε πολλά γαμήλια στιγμιότυπα στο instagram.
09:26 21/06/2020

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία… Ψηλό, με τον οποίο έχουν 24 χρόνια διαφορά!

thecaller.gr
Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού αυτό που ονειρευόταν έγινε πραγματικότητα σε πρώτη φάση, καθώς παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Ψηλό στο δημαρχείο της Βούλας! The post Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία… Ψηλό, με τον οποίο έχουν 24 χρόνια διαφορά! appeared first on TheCaller.Gr.
19:12 14/06/2020

Το άλμπουμ του γάμου της Αιγιώτισσας σταρ Ελλάς, Μαρίας Ψηλού!

thebest.gr
Νυφούλα ντύθηκε η Αιγιώτισσα σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού. Η ίδια έλαμπε στο εντυπωσιακό νυφικό της με ουρά 12 μέτρων.
16:06 12/06/2020

Μαρία Ψηλού: Με εντυπωσιακό νυφικό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγο πριν γεννήσει!

tlife.gr
Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου στο Δημαρχείου και η Μαρία ήταν πραγματικά πανέμορφη μέσα στο δαντελένιο mermaid style νυφικό της με το εντυπωσιακό ντεκολτέ The post Μαρία Ψηλού: Με εντυπωσιακό νυφικό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγο πριν γεννήσει! appeared first on TLIFE.
15:51 11/06/2020

Η Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού μιλάει για το γάμο της λίγο πριν γίνει μητέρα! ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, θα κάνει πολιτικό γάμο σε λίγες ημέρες φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με πέπλο δώδεκα μέτρων.
11:18 31/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load