Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Ήρθε στον κόσμο ο γιος τους!

00:00 - 26/12/2020

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καθώς στη ζωή ήρθε ο γιος τους. Όλα πήγαν καλά με τον τοκετό και μαμά...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου του

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε από το μαιευτήριο

Διαβάστε το στο

Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου τους

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το απόγευμα των Χριστουγέννων ένα αγοράκι φέρνοντας χαρά και ευτυχία στον Βασίλη Κικίλια και την οικογένειά τους    Με μια τρυφερή φωτογραφία του χεριού ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καθώς στη ζωή ήρθε ο γιος τους.

Διαβάστε το στο Zougla

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου του

Με μία τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο συνόδευσε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καθώς στη ζωή ήρθε ο γιος τους. Όλα πήγαν καλά με τον τοκετό και μαμά και γιος ξεκουράζονται. Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μοναδικές στιγμές, κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό του πρίγκιπα και φυσικά αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει […] The post Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Ήρθε στον κόσμο ο γιος τους! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων

Πατέρας έγινε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αφού η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι Το άρθρο Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος τους γεννήθηκε τα Χριστούγεννα!

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου τους (ΦΩΤΟ)

Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τη γέννηση του γιου τους (ΦΩΤΟ) 26/12/2020 Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το απόγευμα των Χριστουγέννων ένα αγοράκι φέρνοντας χαρά και ευτυχία στον Βασίλη Κικίλια και την οικογένειά τους. Με μια τρυφερή φωτογραφία του χεριού του να ακουμπά το χέρι της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας, έγραψε με συγκίνηση στο προφίλ του στο instagram για τη γέννηση του γιου του! “Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια!Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»