Επική ατάκα Κουτσόπουλου για την άφιξη των εμβολίων με… Πανιώνιο! (ΦΩΤΟ)
12:22 - 26/12/2020
Επική ατάκα Κουτσόπουλου για την άφιξη των εμβολίων με… Πανιώνιο! (ΦΩΤΟ)
26/12/2020
Η πρώτη παρτίδα των εμβολίων κατά του κορονοϊού από την εταιρεία Pfizer-BioΝTech έφτασε στη χώρα μας την ημέρα των Χριστουγέννων και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.
Oι εικόνες από την άφιξη της πρώτης παρτίδα των 9.750 δόσεων εμβολίων στην Ελλάδα, θύμισαν στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, εποχές όταν ο Πανιώνιος έπαιζε στο Αγρίνιο και οι οπαδοί των κυανέρυθρων γέμιζαν δύο πούλμαν για να βρεθούν στο πλάι της ομάδας.
«Εμένα πάντως αυτό μου θυμίζει όταν είχαμε ομάδα στον Πανιώνιο και πηγαίναμε 2 πούλμαν έκτος έδρας στο Αγρίνιο και το αποτέλεσμα θα έκρινε την 7η και
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κουτσόπουλος, η άφιξη των εμβολίων και ο Πανιώνιος
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την άφιξη των εμβολίων κατά του κορονοϊού στην Αθήνα...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Κουτσόπουλος, η άφιξη των εμβολίων και ο Πανιώνιος
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την άφιξη των εμβολίων κατά του κορονοϊού στην Αθήνα. «Εμένα πάντως αυτό μου θυμίζει όταν είχαμε ομάδα στον Πανιώνιο και πηγαίναμε 2 πούλμαν έκτος έδρας στο Αγρίνιο και το αποτέλεσμα θα έκρινε την 7η και 8η θέση… #καλες γιορτές #χρόνια πολλά #θα περάσει και αυτό», […]
Διαβάστε το στο irafina.gr