Άννα Βισσση – Δέσποινα Βανδή: Έριξαν το twitter με την ιστορική τους συνάντηση στην σκηνή του open
03:13 - 27/12/2020
Όπως ήταν αναμενόμενο η κοινή τους εμφάνιση έριξε το διαδίκτυο με τα σχόλια των χρηστών να χτυπάνε κόκκινο. Ο διάλογος μεταξύ τους: Α.Β.: Πως είσαι; Δ.Β.: Πως από εδώ; Α.Β.: Επειδή ήσουν εσύ. Εμένα μου πέρασε η αμηχανία. Δ.Β.: Κι εμένα. Άντε στα τσακίδια. Α.Β.: Τόσο γρήγορα αγαπηθήκαμε δηλαδή; Έχεις καταλάβει ότι μάλλον τους την […]
Άννα Βισσση – Δέσποινα Βανδή: Έριξαν το twitter με την ιστορική τους συνάντηση στην σκηνή του open - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι αντιδράσεις των celebrities στα social media για την επική τους συνάντηση
Το τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα οι φανατικοί θαυμαστές της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή συντονίστηκαν
To άρθρο Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι αντιδράσεις των celebrities στα social media για την επική τους συνάντηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι αντιδράσεις των celebrities στα social media για την επική τους συνάντηση
Το τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα οι φανατικοί θαυμαστές της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή συντονίστηκαν χθες το βράδυ στον μεγάλο τελικό του J2US για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση που όλοι περιμέναμε. Οι δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες συναντήθηκαν για πρώτη...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι αντιδράσεις των celebrities στα social media για την επική τους συνάντηση
Διαβάστε το στο sinidisi.gr