Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα»

13:48 - 27/12/2020

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για το […] The post Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της 

Διαβάστε το στο

Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα» (vid)

Η Καίτη Φίνου είπε πως έβρισκε σέξι τον Στάθη Ψάλτη, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και αρκετά χρόνια. 

Διαβάστε το στο

Η Καίτη Φίνου εξομολογείται: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα»

ΕΛΛAΔΑ  Τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα, αλλά και τις εμπειρίες της από τη συνεργασία της και τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη αποκάλυψε η Καίτη Φίνου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.   Όπως είπε για τον αείμνηστο συνεργάτη της, «εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν ανάσα, ανεμελιά. Ντρεπόμουν για το σώμα μου. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει στο κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα κατάθλιψη και πάχυνα στα 40 μου».   Πρόσθεσε δε ότι «ο Στάθης είχε πολύ κ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για το σπίτι του ηθοποιού που διαμένει. «Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ηθοποιός: Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στην οικεία του ηθοποιού…

“Έχω να δουλέψω από το 2000. Με βοηθάει πολύ που μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα έκανα.           Θα γίνω 62 πια, πρέπει να βγω και στη σύνταξη. Θα έχω τα λεφτά της σύνταξής μου και αν κάποια στιγμή με διώξουν από το σπίτι του ηθοποιού, θα μπορώ να νοικιάσω και μια γκαρσονιέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη διαμονή της στο σπίτι του ηθοποιού.       Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ηθοποιός: Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στην οικεία του ηθοποιού…

Διαβάστε το στο spoilers

Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2.000 - Αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα»

Στην εκπομπή Dot παραχώρησε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.  Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή Dot ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια, καθώς δεν έχει δουλέψει, όπως είπε, εδώ και πολλά χρόνια. «Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν ανάσα, ανεμελιά. Ντρεπόμουν για το σώμα μου. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει στο κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000, αν δεν έμενα στο σπίτι του ηθοποιού δεν ξέρω τι θα έκανα» – Δείτε το βίντεο

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα η Καίτη Φίνου,  η οποία μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη,  αλλά και για το σπίτι του ηθοποιού που διαμένει τα τελευταία χρόνια.«Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο