Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά»
10:18 - 28/12/2020
Καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την οικονομική της κατάσταση. Τόνισε […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά
«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις».
Διαβάστε το στο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά – Με ζει κάποιος και δεν το έχω καταλάβει;
Τη δική της αλήθεια εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή την οποία...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Πηγή: TVNEA.COM
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά
Διαβάστε το στο spoilersΒίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά – Με ζει κάποιος και δεν το έχω καταλάβει;
Τη δική της αλήθεια εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή την οποία παρουσίαζε και απάντησε σε ερώτηση αν την έκανε για λόγους βιοποριστικούς. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την οικονομική της κατάσταση. Τόνισε πως η ίδια εργαζόταν για βιοποριστικούς λόγους και πως τα […]
Διαβάστε το στο dete.gr