Νέα σεισμική δόνηση κοντά στη Ναύπακτο

13:18 - 28/12/2020

Νέα σεισμική δόνηση, αισθητη στη Ναυπακτία, την Αιγιάλεια και τη Δωρίδα, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 13:11. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 R και επίκεντρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου. Στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ανοικτά του Μαραθιά Δωρίδας, καταγράφεται μια σεισμική έξαρση, που πάντως δεν προκαλεί ανησυχία …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.9 Ρίχτερ ανατολικά της Ναυπάκτου

Σεισμός 3.9 Ρίχτερ σημειώθηκε ανατολικά - νοτιοανατολικά της Ναυπάκτου, με εστιακό βάθος 5 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 13 χλμ., ανατολικά.....

Διαβάστε το στο Zougla

Σεισμική δόνηση κοντά στη Ναύπακτο αισθητή και στο Αγρίνιο

Σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητη στη Ναυπακτία, την Αιγιάλεια και τη Δωρίδα, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στις 13:11. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 R και επίκεντρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου. Στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή καταγράφεται σεισμική έξαρση, που πάντως δεν προκαλεί ανησυχία. Σημειωτέον ότι ακολούθησαν δύο μικροί μετασεισμοί ... The post Σεισμική δόνηση κοντά στη Ναύπακτο αισθητή και στο Αγρίνιο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Νέα σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στη Ναύπακτο

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Ναύπακτο. Ο σεισμός είχε σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου μέγεθος 3,9 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 13 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της  Ναυπάκτου.

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»