Ναταλία Γερμανού για τον σύντροφό της: «Με κάνει να γελάω – Είναι η πρώτη φορά…»

14:18 - 28/12/2020

Συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού η οποία παρά τη δύσκολη γενική συγκυρία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο.  The post Ναταλία Γερμανού για τον σύντροφό της: «Με κάνει να γελάω – Είναι η πρώτη φορά…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου με κάνει να γελάω» – Τι λέει για τον άνδρα που την έχει κάνει ευτυχισμένη

Παρά τη δύσκολη γενική συγκυρία, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο. Φορά τη … Διαβάστε περισσότερα "Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου με κάνει να γελάω» – Τι λέει για τον άνδρα που την έχει κάνει ευτυχισμένη" The post Ναταλία Γερμανού: «Ο σύντροφός μου με κάνει να γελάω» – Τι λέει για τον άνδρα που την έχει κάνει ευτυχισμένη appeared first on Instyle GR.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ναταλία Γερμανού: “Ο σύντροφός μου με κάνει να γελάω” – Τι λέει για τον άνδρα που την έχει κάνει ευτυχισμένη

Παρά τη δύσκολη γενική συγκυρία, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο. Φορά τη νοσταλγική της διάθεση και μας ξεναγεί στα… παράξενα παιδικά της χρόνια, μας εκμυστηρεύεται το χαρακτηριστικό του συντρόφου της που την έκανε να αλλάξει όλα όσα πίστευε, ενώ μιλά για τις αλλαγές στην εκπομπή της και για τη σχέση της με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας