#Ναταλία Γερμανού

Δημήτρης Πανόπουλος – Ευρωεκλογές: «Εάν δεν εκλεγώ, θα γυρίσω στη Ναταλία Γερμανού»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» του ANT1, με αφορμή τη συμμετοχή To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος – Ευρωεκλογές: «Εάν δεν εκλεγώ, θα γυρίσω στη Ναταλία Γερμανού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

The Secret Song: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια

youfly.com
Τo The Secret Song με την Ναταλία Γερμανού, ξεκίνησε γυρίσματα για νέο κύκλο επεισοδίων με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. The post The Secret Song: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια appeared first on Youfly.
11:58 24/04/2024

Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πριν τη γνωρίσω, στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά»

patrasevents.gr
«Η Μαρία Αντωνά δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο»
04:53 24/04/2024

“Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πριν τη γνωρίσω, στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Δεν πέρασα ωραία”

Newside.gr
Ο Νίκος Γκάνος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρούτα για την εκπομπή «I Love Σου Κου», κατά την οποία αναφέρθηκε σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα που τον απασχολούν. Ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις σκέψεις του σχετικά με την πρόσφατο χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, ενώ ακόμα σχολίασε την επαγγελματική [...] Το άρθρο “Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πριν τη γνωρίσω, στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Δεν πέρασα ωραία” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 22/04/2024

«Μοιάζεις 20άρα»: Η επική φάρσα του Γιώργου Μητσικώστα στη Ναταλία Γερμανού ως… Βασίλης Λεβέντης

irafina.gr
Σε πολύ μεγάλα κέφια ακόμα μία Παρασκευή βράδυ ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας στην εκπομπή Mitsi Var στο Action24, ο οποίος εκτός των άλλων σατιρικών του σκετς επανέφερε τις τελευταίες εβδομάδες τις φάρσες του, ένα ιστορικό κομμάτι των εκπομπών του αφού πολλές από αυτές είχαν γίνει κλασικές. Τελευταίο του θύμα η παρουσιάστρια του καλύτερα δε γίνεται, […]
22:46 21/04/2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτό είναι το μέλλον του Ρήγα και της Βαγγελίτσας

logiastarata.gr
Ο Τάσος Λέκκας κι η Χριστίνα Μαθιουλάκη ήταν καλεσμένοι στο «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 20/4 με αφορμή τους ρόλους του Ρήγα και της Βαγγελίτσας στη σειρά  ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ στον Alpha. Όπως είπαν οι δύο ηθοποιοί στη Ναταλία Γερμανού η τηλεόραση τους προσέφερε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, με τον Τάσο Λέκκα να τονίζει πως πέρισυ […] The post ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτό είναι το μέλλον του Ρήγα και της Βαγγελίτσας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
01:00 21/04/2024

Νίκος Καρβέλας: Το «καρφί» του για τη συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη – «Με διέκοπταν συνέχεια»

govastileto.gr
Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) ο Νίκος Καρβέλας. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ατάκα «βόθρος» που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη και προκάλεσε αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρβέλας χαρακτήρισε σήμερα “WC” την ελληνική Βουλή και βόθρο που […]
09:00 15/04/2024

Άννα Βίσση: Το σχόλιο για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Ναταλία Γερμανού

tlife.gr
Το δικό της σχόλιο για τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας το μεσημέρι του Σαββάτου To άρθρο Άννα Βίσση: Το σχόλιο για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Ναταλία Γερμανού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 14/04/2024

Ο Καρβέλας "πάγωσε" και τη Ναταλία Γερμανού: Η Εκκλησία έχει κατακρεουργήσει γυναίκες και ομοφυλόφιλους [βίντεο]

thetoc.gr
Νέα ζωντανή συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την συνέντευξή του στο Mega.
20:09 13/04/2024

Ο Νίκος Καρβέλας… απόρησε με τον εαυτό του στην οθόνη: «Πώς είμαι έτσι γαμ…ο;»

zappit.gr
Συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4). Σε μία από […] The post Ο Νίκος Καρβέλας… απόρησε με τον εαυτό του στην οθόνη: «Πώς είμαι έτσι γαμ…ο;» appeared first on Zappit.
18:00 13/04/2024

Νίκος Καρβέλας σε Ναταλία Γερμανού: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δεν τη μισείς;»

tlife.gr
Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/4 καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και To άρθρο Νίκος Καρβέλας σε Ναταλία Γερμανού: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δεν τη μισείς;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 13/04/2024

Νίκος Καρβέλας: «Δεν έχω καθόλου λεφτά, ποτέ δεν είχα, κάποτε τραγουδούσα με 1 ευρώ μεροκάματο» (βίντεο)

eretikos.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) ο Νίκος Καρβέλας. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης άνοιξε τα χαρτιά του στη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή των «Δαιμόνων» και τη σχέση που έχει ο ίδιος με τα χρήματα και τη δόξα. «Είχαμε κάνει τότε έκκληση στο Υπουργείο… Πολιτισμού και η […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:58 13/04/2024

Ναταλία Γερμανού: Έριξε «βόμβα» στον αέρα και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

irafina.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για την πολυσυζητημένη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τη Νίκη Λυμπεράκη, που προκάλεσε πλήθος σχολίων σε εκπομπές και social media. Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε αυτή την εκρηκτική συνέντευξη, με […]
22:46 07/04/2024

Η Ναταλία Γερμανού έκλεισε τον καλεσμένο που όλοι ήθελαν!

thetoc.gr
Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον καλεσμένο που θα υποδεχθεί στο πλατό την επόμενη εβδομάδα
18:09 07/04/2024

Ναταλία Γερμανού: Η «βόμβα» που έριξε στον αέρα – «Θα τον δείτε εδώ καλεσμένο την επόμενη εβδομάδα»

tlife.gr
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκαν στην πολυσυζητημένη συνέντευξη To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Η «βόμβα» που έριξε στον αέρα – «Θα τον δείτε εδώ καλεσμένο την επόμενη εβδομάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 07/04/2024

Δημήτρης Πανόπουλος για υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές: "Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε ήρεμα και ψύχραιμα"

Παραπολιτικά
"Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος και η Ναταλία δήλωσε από την αρχή τη στήριξή της" δηλώνει ο Δημήτρης Πανόπουλος
00:00 04/04/2024

Δημήτρης Πανόπουλος: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο

tlife.gr
Για την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 03/04/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Με τον Αλέξη Τσίπρα είμαστε καλύτερα από ποτέ

eretikos.gr
Επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν βρισκόταν στο στρατόπεδο για τη θητεία του. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» με την Ναταλία Γερμανού, με τον πρώην πρωθυπουργό όχι μόνο είναι σε επικοινωνία, αλλά οι σχέσεις τους είναι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:58 31/03/2024

Κασσελάκης: Εγώ δεν έχω πειράξει κανέναν – Είμαι εδώ για να προσφέρω και δεν ψεύδομαι

Newsique.gr
Συνέντευξη στον Alpha και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλω να αποδείξει στις ευρωεκλογές ότι θα είμαστε η προοδευτική παράταξη του τόπου. Ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα. Στόχος δεν είναι η δεύτερη θέση. Στόχος είναι η ανατροπή. Πιστεύω ότι η κοινωνία θα μας ανταμείψει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μεταξύ […] Το άρθρο Κασσελάκης: Εγώ δεν έχω πειράξει κανέναν – Είμαι εδώ για να προσφέρω και δεν ψεύδομαι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 31/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load