Κώστας Κοκκινάκης κατά του εμβολίου: “Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει”
11:40 - 29/12/2020
Στην εκπομπή Ευτυχείτε παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor. Ο γνωστός
To άρθρο Κώστας Κοκκινάκης κατά του εμβολίου: “Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Κοκκινάκης: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο, δεν θα το κάνω. Ούτε στο παιδί μου θα το επιτρέψω»
Κώστας Κοκκινάκης: Ο γνωστός αθλητής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Έλληνας αθλητής δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ελεύθερα τη γνώμη […]
The post Κώστας Κοκκινάκης: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο, δεν θα το κάνω. Ούτε στο παιδί μου θα το επιτρέψω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚώστας Κοκκινάκης: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού …»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος σχολίασε τον νέο κύκλο του Survivor...
Διαβάστε το στο ZouglaΚώστας Κοκκινάκης: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού …»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος σχολίασε τον νέο κύκλο του Survivor, ενώ αποκάλυψε εάν θα κάνει το...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Κοκκινάκης: “Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο – Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει” (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ: Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος αποκάλυψε τις πρώτες του εντυπώσεις από το φετινό Survivor, ενώ δήλωσε δημόσια την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. «Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor» ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. «Νομίζω ότι […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΚώστας Κοκκινάκης: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού …»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος σχολίασε τον νέο κύκλο του Survivor, ενώ αποκάλυψε εάν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού. «Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠολίστας Κώστας Κοκκινάκης κατά του εμβολίου: «Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει»
Στην εκπομπή Ευτυχείτε παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor. Ο γνωστός πολίστας μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε ότι ζηλεύει τους νέους παίκτες. Μάλιστα, σε ερώτηση για το εμβόλιο του κορονοϊού, ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει. “Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr