#Κώστας Κοκκινάκης

Κοκκινάκης - Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

queen.gr
O Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.Περισσότερα...
09:09 09/02/2024

Χώρισαν Κώστας Κοκκινάκης και Χριστίνα Κανελλοπούλου

zappit.gr
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Κώστας Κοκκινάκης […] The post Χώρισαν Κώστας Κοκκινάκης και Χριστίνα Κανελλοπούλου appeared first on Zappit.
08:00 09/02/2024

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου»

neolaia.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τη σύντροφό του και τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.
13:46 21/09/2023

Κώστας Κοκκινάκης για την τραγωδία στη Φιλαδέλφεια: «Ήξεραν πως έρχονται φανατικοί οπαδοί και δεν έκαναν τίποτα»

okmag.gr
Η Τρίτη (8/8) δεν ήταν μια καλή μέρα για την ελληνική κοινωνία, αφού ακόμη ένας νέος άνθρωπος, έχασε τη ζωή του στο όνομα του οπαδισμού. Ο Κώστας Κοκκινάκης ξέσπασε μέσα από το Instagram account του για όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ανάρτηση που έκανε ο υδατοσφαιριστής Ο Κώστας […] The post Κώστας Κοκκινάκης για την τραγωδία στη Φιλαδέλφεια: «Ήξεραν πως έρχονται φανατικοί οπαδοί και δεν έκαναν τίποτα» appeared first on OK! Magazine.
10:58 09/08/2023

Πόλο ανδρών: Ανανέωσε με την ΑΕΚ και ο Κοκκινάκης

aek1924.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του, για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ. Κοκκινάκης και ΑΕΚ συνεχίζουν και του χρόνου μαζί, καθώς ήρθαν σε συμφωνία για να επεκτείνουν την συνεργασία τους, για ακόμα ένα χρόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Κώστας Κοκκινάκης: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση […] The post Πόλο ανδρών: Ανανέωσε με την ΑΕΚ και ο Κοκκινάκης appeared first on AEK1924.gr.
12:37 14/06/2023

Κώστας Κοκκινάκης: «Μιλήσαμε με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα»

zappit.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε στο Open Weekend και στην Κωνσταντίνα Μαύρου στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο ενδεχόμενο να έχει κινητό […] The post Κώστας Κοκκινάκης: «Μιλήσαμε με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα» appeared first on Zappit.
11:30 02/04/2023

Κώστας Κοκκινάκης για Survivor All Star: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα χρήματά σας»

thebest.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης, με αφορμή τη χθεσινή αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor All Star, επεσήμανε σε όλους όσοι στέλνουν μηνύματα για την ψηφοφορία, πως «χάνουν τα λεφτά τους».
01:30 05/02/2023

Survivor All Star: Είναι στημένο; Η ατάκα του Κοκκινάκη που προκάλεσε χαμό

eleftherostypos.gr
Στην αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Κώστας Κοκκινάκης, στέλνοντας ένα μήνυμα στους fans του reality επιβίωσης όσον αφορά στην ψηφοφορία. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «μισθοφόρος», δε χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του, ενώ δεν έκανε και κάποιο σχόλιο για την αποχώρησή του, […] Το άρθρο Survivor All Star: Είναι στημένο; Η ατάκα του Κοκκινάκη που προκάλεσε χαμό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:10 03/02/2023

Κώστας Κοκκινάκης για Survivor All Star: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας»

tlife.gr
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως Μισθοφόρος, αποχώρησε χθες από το Survivor All Star, κάτι που εξέπληξε To άρθρο Κώστας Κοκκινάκης για Survivor All Star: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:16 03/02/2023

Ο Κώστας Κοκκινάκης «πετσοκόβει» το Survivor All Star: Είναι τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ

Newsbeast.gr
«Τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ» χαρακτήρισε ο Κώστας Κοκκινάκης το Survivor All Star σε ανάρτηση που κοινοποίησε ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που έδωσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν φύγει για να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Λόγια που αποδεικνύονται προφητικά, αν σκεφτεί κανείς πως στο επεισόδιο χθες Τετάρτη (18/1) άπαντες στο νησί έμειναν έκπληκτοι και άναυδοι από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να δείξει τόσο σύντομα τον δρόμο της εξόδου από το παιχνίδι στη δημοσιογράφο. «Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor. Πριν φύγει η Ευρυδίκη της είπα ένα πράγμα. Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει. Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα
06:00 19/01/2023

O Κώστας Κοκκινάκης σχολιάζει το Survivor All Star: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί»

okmag.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε στην πρώτη σεζόν του Survivor το 2017 ενώ διατηρούσε άριστες σχέσεις με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία είναι φίλοι μέχρι σήμερα. Ο ίδιος δέχεται μηνύματα από followers του που τον ρωτάνε γιατί δεν σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης. Κάνοντας […] The post O Κώστας Κοκκινάκης σχολιάζει το Survivor All Star: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί» appeared first on OK! Magazine.
13:32 18/01/2023

Κώστας Κοκκινάκης: Θεωρώ ότι φέτος στο All Star σε εισαγωγικά, το μόνο κίνητρο είναι τα χρήματα

thebest.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο γνωστός υδατοσφαιριστής, που είδαμε να συμμετέχει στο Survivor το 2017, έκανε τα δικά του σχόλια για τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον είδαμε να μπαίνει στο All Star.
17:00 17/01/2023

Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Κλαψουρίζουν ότι πεινάνε, το ξέρεις ότι θα πεινάσεις, μόνο για τα χρήματα πήγαν»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο γνωστός υδατοσφαιριστής, που είδαμε να συμμετέχει στο Survivor το […] The post Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Κλαψουρίζουν ότι πεινάνε, το ξέρεις ότι θα πεινάσεις, μόνο για τα χρήματα πήγαν» appeared first on Zappit.
11:22 17/01/2023

Κώστας Κοκκινάκης: «Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξανά πας Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος»

tlife.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Μας» για να σχολιάσει το Survivor All Star. Ο To άρθρο Κώστας Κοκκινάκης: «Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξανά πας Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:36 11/01/2023

Κοκκινάκης: «Καιρός να ξεβρωμίσει το άθλημα μας…»


fosonline.gr
Ο πολύπειρος πολίστας της ΑΕΚ, Κώστας Κοκκινάκης έκανε μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί. 
15:02 12/12/2022

Κώστας Κοκκινάκης-Χριστίνα Κανελλοπούλου: Βραδινή έξοδος σε Christmas dinner party

govastileto.gr
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετράει η σχέση του πρώην πολίστα και παίκτη του «Survivor« Κώστα Κοκκινάκη με τη Χριστίνα Κανελλοπούλου. Το ζευγάρι παραμένει φουλ ερωτευμένο και πρόσφατα τον συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr σε βραδινή του έξοδο. Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου βρέθηκαν σε Christmas dinner party και διασκέδασαν με την ψυχή τους. […]
10:42 06/12/2022

Κώστας Κοκκινάκης: “Πριν από τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου και ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα”

instyle.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εκμυστηρεύτηκε μία πολύ προσωπική του στιγμή. Συγκεκριμένα μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν τρία χρόνια. Ο πολίστας θέλησε να μοιραστεί ότι νιώθει και τόνισε ότι δεν πρόλαβε να του πει όσα ήθελε. «Πριν τρία χρόνια έχασα τον […] The post Κώστας Κοκκινάκης: “Πριν από τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου και ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα” appeared first on InStyle.
15:32 02/12/2022

Κώστας Κοκκινάκης: «Πήγα σινεμά με μια κοπέλα κι έφερε μαζί της 15 ξαδέλφια και 2 θείες»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor […] The post Κώστας Κοκκινάκης: «Πήγα σινεμά με μια κοπέλα κι έφερε μαζί της 15 ξαδέλφια και 2 θείες» appeared first on Zappit.
11:26 02/12/2022

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

tlife.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα. Ο αθλητής To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:10 23/09/2022

Κώστας Κοκκινάκης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

tlife.gr
Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα. Ο αθλητής To άρθρο Κώστας Κοκκινάκης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:06 23/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load