Κώστας Κοκκινάκης: Δεν θα επιτρέψω στο παιδί μου να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

12:34 - 29/12/2020

29 Δεκεμβρίου, 2020 Τι είπε και για την εμπειρία του στο Survivor Για την προσωπική του εμπειρία στο Survivor, αλλά και την πανδημία του κορονοϊού και την έναρξη των εμβολιασμών μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Κώστας Κοκκινάκης. Ο γνωστός πολίστας αναφέρθηκε στους νέους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για την Covid-19. «Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Πόσο δύσκολο ήταν. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Το να το βλέπεις από το σπίτι τρώγοντας πίτσες και σουβλάκια, είναι εύκολο να κρίνεις. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή δεν θα αντέξουν κάποιοι παίκτε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη : Αφίσες και φυλλάδια κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό

Αντιεμβολιαστές γέμισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης με φυλλάδια και αφίσες κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Διαβάστε το στο in.gr

Θεσσαλονίκη : Αφίσες και φυλλάδια κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό

Αντιεμβολιαστές γέμισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης με φυλλάδια και αφίσες κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κώστας Κοκκινάκης: Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Δεν κινδυνεύω

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Κώστας Κοκκινάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης. Ο πολίστας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν θα κάνει το εμβόλιο για COVID-19 γιατί… δεν κινδυνεύει

Ο Κώστας Κοκκινάκης θυμάται με νοσταλγία το Survivor και θα έμπαινε ξανά στη διαδικασία της πείνας αν το οικονομικό αντάλλαγμα […] The post Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν θα κάνει το εμβόλιο για COVID-19 γιατί… δεν κινδυνεύει appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο για μια αρρώστια που δεν κινδυνεύω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν κάνω το εμβόλιο κορονοϊού - Δεν κινδυνεύω»

Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τόνισε πως είναι δύσπιστος, καθώς δεν τον έχει πείσει κανείς ακόμη.Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το κάνει και διευκρίνισε πως ένας από τους λόγους, είναι γιατί δεν κινδυνεύει. «Είμαι αντίθετος στο εμβόλιο, αυτήν την στιγμή βλέπω, διαβάζω και βλέπω διάφορα και δε με πείθουν να κάνω το εμβόλιο να κάνω ένα εμβόλιο σε μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω, έτσι πιστεύω και πιστεύω πως την έχω περάσει κιόλας χωρίς να το ξέρω, για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα το βάλω να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη