Μάριος Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου. Ήθελα να…”

10:24 - 30/12/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά…δες» με To άρθρο Μάριος Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου. Ήθελα να…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου. Ήθελα να…”

Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά…δες» με τη Ζωή Κρονάκη μίλησε μεταξύ άλλων για τον 15χρονο γιο του, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια μαζί του.  The post Μάριος Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου. Ήθελα να…” appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν επιλογή του γιου μου να μείνει μαζί μου [βίντεο]

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε μίλησε για τα παιδιά του και την απόφαση να μείνει ο 15χρονος γιος του με τη Μαρία Σολωμού, μαζί του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μάριος Αθανασίου – Δική μου επιλογή να ζήσει ο γιός μου μαζί μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά…δες» με τη Ζωή Κρονάκη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς αποφάσισε με τη Μαρία Σολωμού να μετακομίσει ο έφηβος γιος του μαζί του. «Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο» και συμπλήρωσε: «Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι και την ακολουθούμε». Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε το στο spoilers

Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου"

Πώς πήρε την απόφαση αυτή με τη Μαρία Σολωμού;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της