Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για το θάνατο της γιαγιάς της [εικόνα]

20:27 - 21/11/2019

H Ελένη Τσολάκη απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και υπήρχε […] The post Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για το θάνατο της γιαγιάς της [εικόνα] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σπαρακτικό μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για τον θάνατο της γιαγιάς της

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Τσολάκη, καθώς η αγαπημένη της γιαγιά, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το απόγευμα της Τετάρτης, σε μεγάλη ηλικία. Η γνωστή παρουσιάστρια, πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε μία φωτογραφία και πέρασε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την σημαντική αυτή απώλεια που βιώνει. «Όσοι μου «φύγατε» κ όσοι μου λείπετε, είμαι σίγουρη πως είστε αυτό το λευκό σύννεφο που αισθάνομαι πως με κρατεί δυνατή μετά από κάθε κραδασμό! Αγνά, προστατευτικά κ αγαπησιάρικα όπως μου μάθατε!! Κ αυτή η σκέψη μου απαλύνει κάπως το πόνο!! Μπορεί κ παράλογα αλλά το κάνει... Έτσι νιώθω κάθε φορά στη ζωή μου που αντικρίζω αυτή την εικόνα!! έτσι νιώθω κάθε φορά που ένας κρίκος σπάει!!! κ για μένα κάθε κρίκ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για τον θάνατο της γιαγιάς της: «Θα μου λείψει πολύ που δεν...» (ΕΙΚΟΝΑ)

Την γιαγιά της αποχαιρέτησε σήμερα η Ελένη Τσολάκη και δεν ήταν δυνατό να βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.  The post Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για τον θάνατο της γιαγιάς της: «Θα μου λείψει πολύ που δεν...» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]