Η συγκίνηση της Jennifer Lopez στη σκηνή της Times Square λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου

12:03 - 01/01/2021

H Jennifer Lopez, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανέλαβε να κρατήσει συντροφιά στους αμερικανούς πολίτες λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, με μια live...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση της Jennifer Lopez στη σκηνή της Times Square

H Jennifer Lopez, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανέλαβε να κρατήσει συντροφιά στους αμερικανούς πολίτες λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, με μια live performance.....

Διαβάστε το στο Zougla

Το εντυπωσιακό show της Jennifer Lopez στην Times Square για την αλλαγή του χρόνου

Μπορεί η Times Square να μην θύμιζε σε τίποτα τα ρεβεγιόν του παρελθόντος, όμως η Jennifer Lopez κατάφερε να βάλει «φωτιά» στη Νέα Υόρκη με μία άκρως εντυπωσιακή παράσταση.     Η Λατίνα ποπ σταρ άλλαξε χρόνο με το «In The Morning» και για άλλη μια φορά έδωσε μια αξέχαστη performance με τις γνωστές επιτυχίες […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Άγιος Βασίλης της Λαμίας πέθανε από ανακοπή λίγο πριν την έλευση του νέου έτους

Ο Νίκος Σπανός είχε το ρόλο του Άγιου Βασίλη στη Λαμία. Ο ξαφνικός θάνατός του βύθισε στο πένθος την πόλη Τεράστια θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Λαμίας ανήμερα την Πρωτοχρονιά ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς περίπου μισή ώρα πριν την έλευση της νέας χρονιάς. […] The post Ο Άγιος Βασίλης της Λαμίας πέθανε από ανακοπή λίγο πριν την έλευση του νέου έτους appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»