Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο facebook”

13:30 - 02/01/2021

Αφοπλιστικά ειλικρινής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ότι έχει βγει ραντεβού δύο φορές To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο facebook” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε: «Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε: «Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού δύο φορές με άτομα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βγει σε «ραντεβού στα τυφλά» και βρέθηκε προ εκπλήξεως! The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πασίγνωστη ηθοποιός προδίδει: «Είχα βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, για τη σχέση που διατηρεί με τα social […] The post Πασίγνωστη ηθοποιός προδίδει: «Είχα βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Βγήκα ραντεβού από το Facebook - Δεν πήγε καλά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με νέο ανανεωμένου λουκ μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πασίγνωστη ηθοποιός προδίδει : «Είχα βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»

Ειλικρινής στις δηλώσεις της η αγαπημένη ηθοποιός!

Διαβάστε το στο to10.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με νέο ανανεωμένου λουκ μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της