Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο facebook”
13:30 - 02/01/2021
Αφοπλιστικά ειλικρινής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ότι έχει βγει ραντεβού δύο φορές
To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο facebook” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε: «Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχτηκε: «Έχω βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού δύο φορές με άτομα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βγει σε «ραντεβού στα τυφλά» και βρέθηκε προ εκπλήξεως!
The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠασίγνωστη ηθοποιός προδίδει: «Είχα βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, για τη σχέση που διατηρεί με τα social […]
The post Πασίγνωστη ηθοποιός προδίδει: «Είχα βγει δυο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με νέο ανανεωμένου λουκ μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει γνωριμία μέσω διαδικτύου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠασίγνωστη ηθοποιός προδίδει : «Είχα βγει δύο φορές ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook»
Ειλικρινής στις δηλώσεις της η αγαπημένη ηθοποιός!
Διαβάστε το στο to10.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω βγει ραντεβού μέσω Facebook
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με νέο ανανεωμένου λουκ μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει γνωριμία μέσω διαδικτύου.
Διαβάστε το στο